Gå til hovedinnhold

#pengepodden investor – Fra 100 000 til 100 millioner

Anders er tilbake etter sommerferien, og det er på tide å oppsummere hva som har skjedd og hva som skal skje i markedet i tiden som kommer. Vi har besøk av Espen Furnes, senior porteføljeforvalter i Delphi Fondene, som gir dere en oppdateringen.

Delphi-metoden

Delphi Fondene kombinerer trendanalyse og fundamental analyse i sin tilnærming til aksjer. I denne episoden får du høre mer om hvordan Espen jobber med trender, fundamental analyse og hvordan Delphi fondene velger aksjer.

Fra 100 000 til 100 millioner

Hver måned siden 1987 har Delphi valgt ut aksjer til en portefølje i bladet Dine Penger. Denne teoretiske porteføljen som i 1987 var på 100 000 har frem til i dag vokst til 100 millioner. Anders og Espen diskuterer forutsetningene og om det er mulig å gjenskape de samme resultatene med en ekte portefølje.

Se intervjuet fra januar med Delphi-forvalter Håkon Sætre: Nordiske favorittaksjer 2018

Status i markedet og sommerbørsen

Anders og Espen tar en fot i bakken og ser både tilbake på, og oppsummerer, første halvår og de viktigste hendelsene på børsen i sommer. Du får høre mer om kvartalsrapporter, forventede renteendringer, sterk dollar, FANG-aksjene og selvfølgelig handelskrigen.

Utsikter for børsen fremover

Det evig spørsmålet, er vi på slutten av oppgangsperioden blir diskutert, før Espen gir sitt syn på utsiktene for Oslo Børs og Europa, og viktige ting for investorer å følge med på i tiden som kommer. Avslutningsvis i episoden røper Espen hvilke aksjer, sektorer og investeringsområder Espen har troen på fremover.

Hør forrige episode av #pengepodden: Penger fra huleboer til robot

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer