Gå til hovedinnhold

#pengepodden investor – episode 152 – Spotifys fremtid og smutthull i skattesystemet

Anders og Tom er på plass i studio, og som alltid har de mye på hjertet. Spotify gikk på børs med et smell, og du får selvfølgelig høre mer om hva #pengepodden-gutta tror om selskapets fremtid. Det har også kommet inn en rekke gode lytterspørsmål denne uken om bull&bear-produkter, mini futures og skatt, dette blir også diskutert. Du får selvfølgelig også en markedsoppdatering på de siste ukers hendelser.

Markedsoppdatering – Spotify og handelskrig

Anders og Tom gir deg en markedsoppdatering og snakker mye om urolighetene rundt handelskrigen som ser ut til å eskalere. Spotify gikk nylig på børs, og det var en suksess. Du får høre hva gutta i studio mener om prisingen av selskapet og hva de tror om fremtiden til Spotify.

Handel av mini futures

(20:18) En lytter har gode spørsmål til handel av mini futures, som senere i år også vil bli tilgjengelig for handel i NOK. I denne episoden får du høre mer om hvordan det blir med valutarisiko, hvordan produktene fungerer, og ikke minst hvordan de skiller seg fra bull&bear produkter.

Belåne fond og smutthull i skattesystemet

(40:50) En lytter er nysgjerrig på om han burde belåne et fond når Nordnet tilbyr så lav rente som i Superlånet. Du får høre hva Anders og Tom tenker om dette. En annen lytter har funnet et smutthull i skattesystemet som gutta måtte grave litt i. Sannheten er at det finnes smutthull, som er spesielt gunstig om du er student og ikke har inntekt. Hør dagens episode for mer info om hva smutthullene i skattesystemet går ut på.

Langsiktig bull&bear-handel

(49:33) En Shareville-bruker lurer på om det er greit å handle bull&bear-produkter med et langsiktig perspektiv, og om han kan man bli tvangsinnløst i disse produktene. Tom og Anders har noen gode råd til de som har dette som strategi. Avslutningsvis får du også høre hva Tom tenker om Fred Olsen Energy som kursmessig er i hardt vær.

Hør også forrige episode av #pengepodden: Slik bygger du din aksjeportefølje

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer