Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 78 – En global reise innen bank og finans

I denne episoden tar programleder Tom Hauglund deg med på en global reise innen bank- og finanssektoren. Vi tar turen innom Norge, Europa, USA og Asia. Med oss har vi investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, og analytiker i Arctic Fund Management, Carl Erik Sando. Du får også Robert og Carl Eriks hotteste aksjetips innen bank og finans.

Første stopp: Norge

Vi snakker litt om egenkapitalbevis, og den nye boomen med forbruksbanker som har dukket opp de siste årene.

Nedover i Europa

(Fra 17:53) Turen går videre til bank- og finanssektoren i resten av Europa. Hør mer om blant annet den interessante situasjonen med Deutsche Bank.

Trump-land: USA

(Fra 24:17) Vi snakker om årsakene til at bankaksjer i USA har gått noe voldsomt oppover etter presidentvalget. Hør også mer om Fannie Mae, Freddie Mac, gjeldssituasjonen og rentene i det amerikanske markedet.

Bank og finans i Asia

(Fra 33:51) Hvordan vil truslene om tollbarrierer fra USA påvirke forholdet mellom USA og Asia fremover? Hør hva Carl Erik og Robert mener om denne saken.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer