Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Forventninger til 3. kvartal & Equinor-spesial

I denne #pengepodden-episoden snakker Roger og Mads om det nært forestående 3 kvartalsrapporteringen. Her er det ventet store variasjoner i selskapsrapporteringene avhengig av sektoren selskapet befinner seg i. Videre får du høre mer om Tencent sin inntreden i Funcom, Scatec Solar og ikke minst Equinor. På slutten av denne episoden får du også høre en Q&A-session som Roger Berntsen hadde med Equinor.

3. kvartals preview

(fra 07:11) Roger og Mads snakker om den nært forestående kvartalssesongen som kommer i løpet av oktober måned. Her er det store forventninger til hva de forskjellige store selskapene skal rapportere. Mads og Roger er enige om at FANG-aksjene vil levere relativt bra resultater, men er mer skeptiske til de sykliske selskapene. Dette gjelder spesielt Catepillar, Alcoa og Exxon Mobile.Videre snakker de også om John Fredriksen og Warren Buffet, som har mange like vinklinger på hvordan de bedriver sine businesser. Nøkkelen er kunnskap.

Scatec Solar

(fra 46:22) Mads innleder med å fortelle at våre kunder har hatt en fantastisk reise i Scatec Solar så langt i år. Aksjen er kraftig opp og det er stor optimisme i markedet for selskapet. Det blir også snakk om den kraftige overtegnede emisjonen de hadde i september måned. Videre snakker Roger litt om sine tanker rundt selskapet og ikke minst deres partner, Equinor.

Equinors tilbakekjøpsprogram

(fra 53:15) Avslutningsvis snakker Roger og Mads om Equinor. Dette er også et selskap som har hatt en god måned på børs i september. Aksjen er opp hele 12 prosent (per 30.09) og har bidratt til Oslo Børs sin oppgang. Videre tar Roger og Mads opp deres tilbakekjøpsprogram, litt om selskapets strategi og lignende.

Q&A med Equinor

(fra 01:08:42) I denne ukens pod inkluderer vi også en Q&A vi hadde med Equinor i slutten av september, der vår analytiker Roger Bertnsen intervjuet investor relations-ansvarlig i Equinor, Lars Valdresbråten.

Hør forrige episode av #pengepodden: Slik investerer du i en tid med lave renter

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
09.10.2019 11:32

Veldig bra å se at dere endelig tar opp problemstillingen rundt mulig ulovlig innsidehandel blandt ledelsen og styreleder i Equinor. Dette får dere til å fremstå langt mer troverdig enn da dere bare ignorerte alle spørsmålene rundt dette og gav intetsigende svadasvar om generell innsidehandel sakset fra nettsidene til oslobørs. Det er et helt greit standpunkt når dere sier at det ikke er opp til Nordnet å vurdere om det har foregått noe ureglementært i denne konkrete saken. Det tror jeg alle har en forståelse for. Det jeg (og sikkert flere) likevell ønsker å lære mer om er tidspunktet for… Les mer »

Gjest
Gjest
08.10.2019 13:34

Nordea har nå aksjehandel fra 1 kr. Vil dere bli konkurransedyktige?
Skandiabanken slår dere jo også på fond.