Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 9 – Eiendom møter aksjer til duell, og historiske kriser med Gram

I dag har vi to tema på agendaen – bolig/eiendom vs. aksjer, og vi tar et tilbakeblikk på historiske kriser med studiogjest Trond Gram. Anders og Karl Oscar kaster seg ut i diskusjonen investeringer i eiendomsmarkedet. Tjener du for eksempel like mye på en utleiebolig som du ville gjort hvis du investerte i aksjer? En ting er sikkert – “Formuer tapes, og formuer skapes”.

Som vanlig må Anders ut av studio, og denne gangen til fordel for Trond Gram, forfatter av boken Fallitt om finanskriser gjennom tidene. Sammen med Karl Oscar går de blant annet gjennom hva som kjennetegner og er opptakten til en krise.

Fortsett deres fantastiske engasjement i sosiale medier, og fortsett å del #pengepodden!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
31.07.2015 17:05

Denne podcasten MÅ dere fortsette med. Ypperlig å høre på på vei til/fra jobb. Fortsett det gode arbeidet karer!

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
03.08.2015 16:09

Hei Oskar92! Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding! I neste episode (som kommer på torsdag) får du litt mer informasjon om det blir mer av #pengepodden eller ikke 🙂 Ha en fin dag!