Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

#pengepodden – episode 24 – Skilsmisse og derivater

Skilsmissen er et faktum, men frykt ikke – i denne episoden får du høre enda mer om veien videre, både for Karl Oscar og for #pengepodden. Telenor har prydet mange forsider i det siste, og vi ser nærmere på tilstanden til selve aksjen $TEL.

Vi lover også et ekstremt høyt tempo da tema er trading- og derivatprodukter. Spenn deg fast, len deg tilbake og lær mer om produkter som unlimited turbos, kjøpsopsjoner, ETN’er, og mange, mange flere.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
26.11.2015 11:22

Hei! Hadde det vært mulig å ta for seg ulike tradingmodeller i Pengepodden? Dere har nok dekket det delvis i andre episoder, men jeg ønsker en grundigere innføring. Jeg leser stadig vekk, sist i Peter Warrens blogg, om nødvendigheten av å holde seg til fastsatte strategier og modeller, men for en nybegynner er det noe vanskelig å sette opp en modell som virker fornuftig. Har lest at noen handler på P/E under et visst nivå og selger når det går over et annet nivå. Tekniske indikatorer og lignende brukes vel også som en del av en tradingmodell. Og hva med… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
30.11.2015 12:28

Hei, og takk for spm. Mulig vi tar opp dette i denne ukes podcast. Konkrete modeller for trading og risiko/kapitalkontroll er et tema egnet for selvstudium. Det er mange bøker og nettkurs etc på dette. Vi i Nordnet kommer snart med en “daily bits” e-mail serie som kommer til å handle om dette (jeg har skrevet den). Der vil du finne noen svar og pekere videre.

Gjest
Gjest
24.11.2015 15:43

Hei! Jeg har et noe jeg lurer på om dere kan snakke litt om i pengepodden, enten som tema eller i spørsmål og svar. Jeg ønsker å sette opp en fondsportefølje som fokuserer på megatrender jeg tror vil kaste godt av seg i årene som kommer. Blant annet ønsker jeg eksponering til oppdrett (tror på stor teknologisk utvikling + folk spiser mer fisk. Fisk og sunn mat er blitt trendy og vil fortsette å være det), teknologi, Health Care(folk blir eldre og har større krav til livskvalitet, samt mer penger å bruke på det), også ønsker jeg meg en eksponering… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
30.11.2015 12:31

Hei, og takk for spm. Mulig vi tar opp disse i Pengepodden denne uken.

Det er mange interessante megatrender du nevner her. Noen har vi omtalt investeringsmuligheter på tidligere, og mer kan du finne på nettet. Om du f.eks. vil investere i infrastruktur har du en liste her fra ETFDatabase.com http://etfdb.com/type/sector/utilities/infrastructure/