#pengepodden – episode 112 – Crowdfunding og Crowdlending

Få et unikt innblikk i hva crowdfunding og crowdlending er, og finn ut hvordan du kan ta del i det – enten som gründer eller som investor. Ansvarlig for crowdfunding i DNB, Lars Marthinsen, og daglig leder for Kameo, Sebastian Martens, er gjester i #pengepodden.

Dette hører du mer om

Crowdfunding i DNB

Lars Marthinsen forteller deg hva crowdfunding er, og mer om de fire ulike formene som finnes. Her er det alt fra donasjonsprosjekter til prosjekter der du som investor får tilbake et ferdigprodusert produkt.

Kvalitetssikring og plattformer

Hør mer om kvalitetssikring og risiko forbundet med belønningsprosjekter. Lars forteller om rutiner de har før et prosjekt lanseres på Startskudd.no. Få eksempler på ulike plattformer du kan bruke, og hvordan du bør gå frem dersom du har et prosjekt eller produkt du enten vil være investor i, eller er gründer av.

Crowdlending hos Kameo

Sebastian Martens fra Kameo, forteller deg om crowdlending, altså lånebasert finansiering. Typiske eksempler på dette kan være lån til boligprosjekter eller mindre bedrifter som trenger kapital til prosjekter. Du får høre mer om Kameos screeningprosesser og hvordan de ulike prosjektene blir kredittvurdert. Du hører også i detalj om hvordan du som investor får tilbakebetalt rentene, og selve pengeflyten.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer