#pengepodden – episode 108 – Sommerporteføljen, cannabisaksjer og ferskingtabber

Anders og Tom sender deg inn i sommeren med gode tips om hvordan du tar vare på sommerporteføljen din. Det blir også snakk om investering i cannabisaksjer, og ikke minst, ferskingtabbene mange av oss har brent seg på.

Aktuelt i markedet

Innledningsvis får du høre litt om ledige stillinger og muligheter i Nordnet. Ellers er Tom litt nervøs for at stigende renter og innstramming skal kvele markedet. Hør mer om den kommende resultatsesongen i sommer, oljeprisen, amerikanske renter som stiger og innstrammet likviditet.

Slik håndterer du porteføljen din i sommer

(Fra 15:44) Hva gjør du med porteføljen din om sommeren når du tar ferie? Hør hva Anders og Tom gjør med investeringene sine når de skal slappe av. Få noen velmente råd om hva du kan gjøre for å nyte feriesesongen maksimalt.

Her får du noen tips for å ta vare på porteføljen din i sommer. 

Cannabisaksjer

(Fra 23:58) Overraskende mange har spørsmål relatert til investeringer i cannabisaksjer. USA og Canada har flere relevante aksjer, og gutta gir deg litt informasjon om ulike selskaper og ETFer du kan vurdere hvis du vil investere i cannabis.

Ferskingtabber

(Fra 37:10) Er du fersk i aksjemarkedet? Da er det ikke unormalt at du gjør noen standard «tabber» – vi har alle vært der! Anders og Tom diskuterer noen av de vanlige tabbene, slik som å legge stop loss før utbytte. Anders har sneket seg bort til kundeservice hos Nordnet, og har fått noen eksempler på ting du bør passe deg for.

Har du gjort en tabbe? Del på Twitter med #ferskingtabber eller #pengepodden, slik at andre slipper å gjøre de samme tabbene 🙂

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer