Gå til hovedinnhold

#pengepodden – En skuffende rapporteringssesong

I denne episoden tar Roger og Mads for seg de norske selskapene sine resultater. Du får høre mer om de store børslokomotivene som leverer tall i disse dager. Det blir blant annet snakk om DNB, Equinor og AkerBP. Du får også høre mer om noen av de mindre selskapene som Veidekke, Selvaag Bolig og Adevinta. Finn ut hvordan disse selskapene har prestert og hva økonomene tror om videre utvikling.

Bli med på #pengpeodden live 5. mars

Selvaag & Veidekke

(fra 04:25) I første del av episoden snakker Roger og Mads om bolig og eiendomsmarkedet. Det blir fokus på tallene som Selvaag Bolig og Veidekke har levert. Begge disse selskapene har valgt å skille ut sin tomtebank og Roger og Mads deler sine tanker rundt dette.

Få også med deg denne ukens markedspuls hvor kvartalstallene diskuteres:

Storebrand

(fra 18:33) Roger og Mads tar for seg utviklingen i Storebrand. Dette er et selskap de begge har meninger om, og de gir deg et innblikk i hva de tror om veien videre for selskapet.

Kongsberg Gruppen, TGS & ABG

(Fra 25:25) Videre går man inn på flere av selskapene som har kommet med tall, blant annet Kongsberg Gruppen, TGS og ABG. Roger velger blant annet å sammenligne TGS med PGS, og trekker frem forskjellene i drift som påvirker hans syn på selskapene som gode investeringscase. Du får også høre litt mer generelt om utviklingen i oljeservice i denne delen.

Adevinta & Mowi

(fra 43:20) Avslutningsvis blir det snakk om Adevinta og Mowi. Mowi er et selskap Roger har i sin portefølje, og han har selvfølgelig mye meninger om det. Han kommenterer den seneste guidingen selskapet kom med, og kommer også inn på hvorfor han velger å omtale dem som «mini McDonalds».

Hør også forrige episode av #pengepodden: Full fyr i Teska og fokus på kvartalstall

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer