Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 13 – Markedet gjennom en makrolinse med Ivar Strompdal

Denne gangen i #pengepodden skrur vi på makrolinsen og kaster et blikk over hva som skjer i verden, både i dag og i tiden fremover. Vi zoomer inn på strategier for folk flest, og ulike måter å reagere i et volatilt marked. Karl Oscar har med seg Ivar Strompdal fra Arctic Asset Management, og diskuterer tanker om rentemarkedet og utviklingen rundt omkring i verden. Ivar er leder for Arctics globalfond, og har 26 års erfaring innen finans og verdipapir. En ringrev der altså.

Hvor skinner solen, og hvordan ser egentlig utsiktene for oil service ut? Ivar deler eget og Arctics syn slik at du kan reflektere mer over hva du vil gjøre med investeringene dine.

Vi har satt av tid til noen spørsmål fra våre kjære lyttere, og er innom problemstillinger knyttet til grønne investeringer, indeksfond vs. aktivt forvaltede fond, hvordan sette stop loss og binære opsjoner.

Fortsett å del sparetipsene dine med #1krspart så deler vi!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
09.09.2015 20:49

Vi blir jo bare flere og flere mennesker på jorden, og det er klart at fiskeoppdrett blir å spille en større faktor fremover. Hvordan ser dere på denne næringen, og muligheten for investering på lang sikt i næringer knyttet til dette?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
10.09.2015 09:39

Hei Patron!
Takk for bidraget! Spørsmålet ditt er registrert. Ha en fin dag!