Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Tomra

Head of investor relations i Tomra – Georgiana Radulescu, har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Tomra er et teknologiselskap som utvikler produkter for automatisert returhåndtering. Selskapets kompetanse er utvikling av sensorbaserte løsninger. Teknologien brukes i produktsortering for pantesystemer, sortering av mat, sortering avfall og ved sortering av malm og mineraler i gruvedrift. Du vil i denne sendingen få høre mer om selskapets kvartalstall, nye vekstambisjoner, og Tomra Capital Markets Day.

Se tidligere investorpresentasjon og Q&A fra selskapet

Head of investor relations i Tomra – Georgiana Radulescu, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Tomra ble grunnlagt i 1972 på en innovasjon for retur av tomflasker (panteløsninger). Siden den gang har selskapet vokst enormt innenfor flere forretningsområder, deriblant matsortering, gjenvinning og gruvedrift. Tomra er i dag et globalt selskap med en ledende posisjon i alle sine markeder.

I sendingen får du blant annet høre mer om selskapets utvikling siden etableringen, Tomras tre fokusområder og selskapets vekstprognoser. Det blir også fokus på mulighetene i Kina, bærekraftsrevolusjonen som foregår i verden og hvilke prioriteringer selskapet gjør fremover.

Se tidligere gjennomganger vi har hatt med selskapet.

Vi har med oss Director for Investor Relations & Strategy i Tomra, Bing Zhao. I denne selskapspresentasjonen får du blant annet høre mer om Tomra sine systemer, samt hvordan de er posisjonert for trendene i tiden som kommer. Du får også vite hvilke markeder de operer i, og mer om selskapets finansielle situasjon.

Vår aksjeanalytiker, Roger Berntsen, fikk også muligheten til å stille noen spørsmål til Bing Zhao og Tomra i en Q&A-seanse. Her får du høre mer om hvilke tanker selskapet gjør seg om mulighetene og utfordringene i årene som kommer. Det blir også snakk om deres finansielle situasjon, og hvilke marginer de opererer med.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer