Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra Klaveness Combination Carriers

CEO i Klavenes Combination Carriers – Engebret Dahm – har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen

Klaveness Combination Carriers (KCC) driver innenfor segmentet for “combination carriers” (CC) og har per i dag, en flåte på 16 skip. KCCs skip er designet for å frakte tørrbulk og flytende last i samme skip. Dette gjør det mulig for selskapet å tilby mer fleksible og kostnadseffektive løsninger til kundene sine, samtidig som det reduserer miljøbelastningen ved å redusere antall skip som trengs for å frakte samme mengde last.

Selskapet har også en egen utviklingsavdeling som arbeider med å forbedre skipenes design og ytelse. KCCs satsing på innovasjon og teknologisk utvikling har resultert i flere patenter og priser.

KCC har som mål å være en bærekraftig aktør i shippingindustrien, og har satt seg ambisiøse mål for å redusere utslipp og miljøpåvirkning. Selskapet har implementert en rekke initiativer for å redusere karbonavtrykket.

I andre halvdel av videoen, som består av en Q&A-seanse, får du bl.a. vite mer om Q4-tallene, strategien de neste fem årene og Klaveness sine planer om å utvide virksomheten til nye geografiske områder.

Se tidligere oppdatering fra selskapet .

CEO i Klaveness Combination Carriers, Engebret Dahm, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Klaveness Combination Carriers eier og operer 16 kombinasjonsskip og er et av de mest karboneffektive shippingselskapene i verden. I intervjuet får du blant annet høre om hovedpunktene fra første kvartal og utsikter for verdensøkonomien som per i dag er under stort press. Du får også høre mer om shippingbransjen generelt sett og andre forhold av betydning for selskapets videre utvikling.

Engebret Dahm, CEO i shipping-selskapet Klaveness Combination Carriers, har nylig tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. I første del av sendingen går Engebret igjennom selskapets forretningsmodell. I del 2 (Q&A-delen) er fokuset rettet mot selskapets utsikter, miljøfokus og utbyttepolitikk. Mens de aller fleste shipping-selskaper har skip som kan frakte en type last, tørr eller flytende, har Klaveness Combination Carriers skip som kan frakte begge deler. Selskapet har i skrivende stund, en børsverdi på 2,2 milliarder kroner og handles på Oslo Børs under tickeren KCC.

Med oss i studio har vi CEO i shippingselskapet Klaveness Combination Carriers, Engebret Dahm. I første del får du høre mer om selskapets drift og posisjon i markedet i dag. Du får også vite mer om selskapets konkurransefortrinn, og hvordan de ser for seg utviklingen videre i shippingbransjen som sådan. I siste del kommer Nordnets analytiker, Roger Berntsen, med aktuelle spørsmål til selskapet i en Q&A-seanse.

Selskapspresentasjonen og Q&A-delen nedenfor er opptak fra tidligere i 2020.

Vi har besøk av Engebret Dahm, CEO i shippingselskapet Klaveness Combination Carriers. Sammen med vår analytiker tar han oss gjennom en selskapspresentasjon (per 28.02/20). Du får høre mer om selskapets historie og utvikling, samt mer inngående informasjon om shippingsektoren og deres konkurransesituasjon. Det blir også fokus på selskapets finansielle situasjon.

I Q&A-delen med Engebret, får du blant annet høre mer om hva som skiller Klaveness fra konkurrentene. Du får også vite mer om selskapets utbyttepolitikk, og hvilke kontraktslengder de operer med.

Klaveness besøkte Nordnet 28/02/20.

Du finner alle våre bedriftspresentasjoner her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer