Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Lerøy

CFO i Lerøy Seafood Group – Sjur Malm har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. Hør mer om selskapet i denne investorpresentasjonen.

I Q&A-delen for du blant annet høre mer om selskapets strategi, DNA og Kapitalmarkedsdag. Det vil også bli diskutert innføring av grunnrenteskatt på havbruk.

Se tidligere oppdateringer

Finansdirektør i Lerøy Seafood Group, Sjur Malm, er på besøk i studio. Du får høre mer om selskapet og sjømatsektoren som helhet i denne gjennomgangen. Du får også vite mer om Lerøy sin posisjon i markedet, og hvilke utfordringer og muligheter de ser i tiden som kommer.

Sjur Malm deltar også i Q&A-delen, hvor vår analytiker, Roger Berntsen, stiller spørsmålene. Du får høre mer om vekstutsiktene til Lerøy og sektorene som helhet, samt selskapets bærekraftsprofil, og hvordan selskapets management er strukturert.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer