Gå til hovedinnhold

Følg meg på Shareville og la meg bli din «managing partner»

Mandag 24. juni ble min første portefølje på Sharville lagt ut. Denne porteføljen består utelukkende av norske aksjer og er i tillegg tilpasset reglene for ASK – aksjesparekonto. Porteføljen er for øvrig veldig lik «Netfonds Xtra Norge» porteføljen jeg forvaltet gjennom flere år i Netfonds, dermed kan tidligere Netfonds kunder, samt våre eksisterende kunder nå fortsette å følge mine aksjeinvesteringer i årene som kommer.

I fotsporene til Warren Buffett og Charlie Munger

Min investeringsfilosofi er forankret i egne møysommelige selskapsanalyser, hvis fokus på verdi og langsiktig eierskap er selve bærebjelken. Med dette som utgangspunkt skal det å følge mine investeringer være både forutsigbart (få endringer gjennom året) og enkelt (investeringer i kjente solide selskaper, hvis likviditet i aksjene er god). Min investeringsfilosofi bærer sterkt preg av mitt forhold til to av verdens aller beste investorer – Warren Buffett og Charlie Munger – «manging partners» i Berkshire Hathaway Inc., Les mer om dette her

Tilpasset alle type investorer

Mitt ønske er å være en inspirasjonskilde, hva angår aksjeinvesteringer og strategi, for alle type investorer, både privatpersoner, investeringsselskaper, samt større institusjonelle investorer, derfor er alle mine porteføljer konstruert deretter. Dvs. når jeg setter sammen en portefølje, eller gjør endringer i denne tar jeg betydelig hensyn til (1) likviditet (hvor rask man kan kjøpe seg opp/selge seg ut av de ulike aksjene i porteføljene), (2) total plasseringsevne (hvor mye kapital som det er mulig å investere i de ulike aksjene i porteføljene).

Ukentlige oppdateringer

Hver uke fremover, vil jeg ta for meg et -og et selskap i min(e) porteføljer og redegjøre for vurderinger jeg har gjort av disse. I tillegg vil jeg periodisk (kvartalsvis) komme med mine betraktinger om resultatutviklingen i hvert enkelt selskap. Med andre ord kan mine følgere på Shareville forvente seg mye faglig innhold i tiden som kommer.

Flere porteføljer kommer

Min kompetansesirkel, eller investeringsunivers, omsluttes i dag av en rekke amerikanske, norske, svenske -og danske børsnoterte selskaper, derfor ligger det i kortene at flere porteføljer vil komme om ikke så lenge. Min ambisjon er å legge ut en amerikansk portefølje i 2020, dernest en svensk –og en dansk portefølje, hvis forvaltet etter samme metode som min norske portefølje.

La meg bli din «managing partner»

Ønsker du at jeg skal bli din «Managing Partner» i aksjemarkedet? Følg meg på Shareville – Brukernavn «BullBerntsen», da vil du få et innblikk i investeringene, tankene og idéne til en som har viet sitt liv til studier av historiens aller beste investorer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
17.07.2019 23:56

Hei Roger 🙂

Jeg har fått tips om at DNB teknologi er populær investering med god avkastning overtid.
Har du investert i den aksjen og hva mener du om den?

Tusen takk på forhånd

Mvh Ray Xue

Gjest
Gjest
17.07.2019 10:52

Linkene til shareville-profilen din i artikkelen virker ikke. De peker til “me” og alle som klikker på de vil derfor bare få opp sin egen profil.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
17.07.2019 11:14

Hei Brynjar!

Takk for tilbakemelding. Linkene er nå endret 🙂

Vennlig Hilsen
Roger

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
21.07.2019 15:28

Der ble alt så meget bedre 🙂 Blir spennede å følge med på porteføljen din fremover.

Er helt i startgropen selv hva gjelder investering og sliter litt med å velge mellom ASK og Investeringskonto. Heller nå mot investeringskonto pga. fleksibiliteten i forhold til ASK. Når jeg var innom og sjekket porteføljen din ble jeg litt overrasket over å se at du har gått for ASK, kan du si noen ord om hvorfor du valgte ASK i stedet for investeringskonto?