Gå til hovedinnhold

Enkel sparing fra hengekøyen

Nordnet_One_Sommersparing

Sommeren er endelig her, og vi har late dager foran oss. En mulighet til å ta det med ro, kanskje sammen med familie og venner, men også en god anledning til å gå gjennom sparepengene våre. Hos Nordnet har vi en perfekt løsning som gjør det enkelt å komme i gang; så enkelt og praktisk at det kan gjøres fra hengekøya.

Hva er Nordnet One?

Nordnet One er en løsning for deg som vil spare på en så enkel måte som mulig. Du velger mellom tre ulike fondsprofiler: Forsiktig, Balansert eller Offensiv. Du kan velge å handle for et engangsbeløp, eller sette opp månedlig sparing. Så lener du deg tilbake og slapper av i hengekøya, mens Nordnet gjør jobben. Den årlige totale avgiften for de tre fondene er 0,45 %. Dette inkluderer både plattformavgift, forvaltningskostnad samt kostnader for de underliggende fondene som Forsiktig, Balansert og Offensiv investerer i.

Forsiktig

Nordnet One Forsiktig – det mest “sikre” Nordnet One alternativet. Dette fondet passer for deg som ønsker å spare over en lengre tidshorisont enn to år og prioriterer sikkerhet fremfor muligheten for høy avkastning. Fondet inneholder 30 prosent aksjer og 70 prosent rentepapirer, noe som betyr et lavere risikonivå sammenlignet med et fond som kun fokuserer på investeringer i aksjer.

Balansert

Nordnet One Balansert – et avbalansert fond som passer for deg som ønsker en god balanse mellom risikonivå og avkastning. Med en kombinasjon av aksjer og renter passer dette fondet for deg som skal spare mer enn tre år og ønsker en balanse mellom trygghet og mulighet for avkastning.

Fondet sikter mot en eksponering i aksjemarkedet på 60 prosent. 

Offensiv

Nordnet One Offensiv, det litt mer aggressive fondet i denne sammenhengen. Passer for deg som er komfortabel med litt mer risiko i investeringene dine og som planlegger å investere pengene dine i en lengre tidshorisont, omlag 5 år og mer. Dette fondet investerer kun i aksjer, og gir deg muligheten til høyere avkastning , men da med høyere risiko.

Hvordan kommer jeg i gang med månedlig sparing i Nordnet One?

Gå til Nordnet One og klikk på “Kom i gang”. Det eneste du da trenger å gjøre er å velge fond; Forsiktig, Balansert eller Offensiv. Deretter velger du et beløp du vil spare månedlig, hvilken konto du vil spare på, hvilken konto du vil pengene skal trekkes fra, og datoen pengene skal trekkes. Når dette er gjort, er du klar – du kan lene deg tilbake i solsengen eller hengekøyen og nyte at sparingen får av seg selv.

God sommer!

Viktig informasjon! Det er viktig å være klar over at sparepengene dine kan øke og minke i verdi. Selv om sparing i aksjefond historisk sett har gitt god avkastning over tid, er det ingen garanti for fremtidig utvikling. Det er alltid en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Nordnet One gir ikke personlige investeringsanbefalinger. Du velger selv hvilke fond som passer deg basert på dine personlige preferanser og sparehorisont. Det er viktig at du er bevisst på at dine behov kan forandre seg med tiden. Før du investerer i et fond er det viktig at du gjør deg kjent med prospektet til det aktuelle fondet, samt nøkkelinformasjon du finner på produktsiden. Fondsprofilene Nordnet One er Nordnets egne fondsprofiler. Gjør deg kjent med kostnadsstrukturen for fondene før du investerer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer