Opp

Vi hjelper deg med å
flytte aksjer og fond.

Før det er for sent.

00
Dager
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Fordelene med aksjesparekonto.

30. november er fristen for å flytte aksjer og aksjefond inn til aksjesparekonto hos Nordnet skattefritt. Mellom Nordnet-kontoer kan du overføre frem til 21. desember. Aksjesparekonto passer for deg som sparer langsiktig i aksjer og aksjefond. Fordelen med kontoen er at du kan kjøpe og selge så mye du vil uten å betale skatt før du tar gevinsten ut av kontoen. Slik kan du få full uttelling av rentes-rente-effekten. Du kan altså ta ut hele innskuddet skattefritt.

Vi hjelper deg med alt det praktiske med flyttingen.

Er du allerede kunde hos Nordnet?


Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine les her.


Ta kontroll over pengene dine.

Hos oss betaler du ingen avgifter eller gebyrer for å åpne konto eller bli kunde. Investere i hundrevis av aksjefond fra ulike forvaltere å handle aksjer fra 5 forskjellige børser fra 1 krone.

Som kunde får du tilgang til Nordens største investeringsforum Shareville der tusenvis av investorer deler sin kunnskap.

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg investere i på aksjesparekonto?

Du kan investere i børsnoterte aksjer og egenkapitalbevis innenfor EØS. Du kan også investere i aksjefond som har minimum 80 % aksjeandel og er hjemmehørende i EØS.

Dette kan du handle

Hvor mye koster det å ha aksjesparekonto hos Nordnet?

Det er helt kostnadsfritt å åpne Aksjesparekonto og sette inn penger. Det er heller ingen administrasjonskostnader.

Kan man spare til barn med aksjesparekonto?

Du kan investere i børsnoterte aksjer og egenkapitalbevis innenfor EØS. Du kan også investere i aksjefond som har minimum 80 % aksjeandel og er hjemmehørende i EØS.

Les mer om sparing for unge her

Kan jeg ha belåning på Aksjesparekonto?

Ja, du kan låne penger med sikkerhet i aksjene og fondene dine. Du kan også aktivere verdipapirlånet Superlånet, hvis du har godkjent belåning på kontoen.

Finn ut mer om belåning

Kan jeg flytte aksjer og aksjefondsandeler inn på aksjesparekonto?

Ja, i en begrenset overgangsperiode ut 2018 kan du flytte inn både aksjer og fondsandeler til aksjesparekonto. Overgangsperioden var opprinnelig fra 1. september til og med 31. desember 2017, men er forlenget frem til 30. november 2018.

Koster det noe å bli kunde hos Nordnet?

Nei, det er helt kostnadsfritt å bli kunde hos Nordnet. Vi har heller ingen kontoavgifter.

Se prislisten her

Ingen kontoavgifter.

Stort utvalg aksjer og fond.

Vi hjelper deg
å flytte.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.