#pengepodden – Thomas Nielsen om markedet fremover

I denne episoden av #pengepodden har Mads fått med seg eiendomsforvalter i FIRST Fondene, Thomas Nielsen, på Skype. Mads og Thomas tar for seg den spesielle situasjonen markedene befinner seg i. Thomas på sin side elsker dette markedet og har benyttet fallet til å laste opp med en del aksjer. Det blir også snakk om Norwegian, utbytte-investeringer, og Thomas sitt eiendomsfond, First Nordisk Eiendom. Tune in til denne episoden.

Status i markedet & Norwegian (NAS)

(fra 03:30) Thomas liker godt dagens markedsklima. Han mener det er denne typen markeder som skiller dyktige investorer fra de dårligere. Du får høre mer om Thomas sin strategi i dagens marked.

Thomas var som kjent investor i Norwegian for noen år siden. Med litt flaks solgte han aksjene under ryktene om at IAG ville legge inn bud på selskapet. Etter dette har dessverre kursen gått nedover, Thomas forteller om sitt syn på Norwegian going forward

Utbytteinvesteringer

(fra 34:03) I denne delen får du høre mer om hva Thomas mener om utbytteinvesteringer. Nordnet har mange utbytteinvestorer, men Thomas vil heller at selskaper skal bruke overskuddet på videre investering i drifte, om mulig. Mads og Thomas diskuterer litt fordeler og ulemper med å utbetale utbytte.

First nordisk eiendom

(fra 48:21) Thomas forteller om eiendomsfondet og hvorfor det ikke har vært en god utvikling i år. Han har benyttet kursfallene til å kjøpe flere aksjer i selskapene som han eier og er positiv på lang sikt.

Hør forrige episode av #pengepodden: “Oslo Børs begynner å bli billig” – Hans Thrane Nielsen

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer