Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Haaland dobbel & Action i Norwegian

I denne #pengepodden-episoden innleder Roger og Mads med å snakke om Erling Braut Haaland sin praktkamp mot PSG i Champions League denne uken. De benytter også anledningen til å trekke paralleller mellom fotballverdenen og hvordan man som investor skal se på selskaper. Videre blir det også mye snakk om Norwegian, før de avslutningsvis tar for seg noen spørsmål fra lytterne.

Bli med på #pengepodden live med Mads og Roger 5. mars

Kjos & Kise selger seg ned i Norwegian

(fra 09:23) I dette avsnittet snakker Roger og Mads om Norwegian og selskapets siste nyheter. Det er kommet frem at Bjørn Kjos og Bjørn Kise sine investeringselskap HBK holding har solgt seg kraftig ned i Norwegian, og bedrevet litt finansielle «artisterier» som skal covre et eventuelt nedsalg. Videre dveler gutta litt om fremtiden til Norwegian og kommer inn på hva selskapet bør vurdere å gjøre videre.

Få også med deg denne ukens markedspuls: Apple med profit warning, teknisk analyse & utviklingen i Mowi

Spørsmål fra lytterne

(fra 32:28) En lytter lurer på hvorfor Oslo Børs handles på lavere P/E multipler enn for eksempel børsene i USA. Spørsmålet er mer komplekst enn hva det høres ut som og Roger og Mads går i dybden på dette.

Hør forrige episode av #pengepodden: En skuffende rapporteringssesong

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer