Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Rana Gruber

CEO i Rana Gruber – Gunnar Moe – har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen.

Rana Gruber er et norsk børsnotert gruveselskap som driver med utvinning av jernmalm og produksjon av jernkonsentrat. Selskapet ble etablert i 1937, og har siden den gang blitt en betydelig aktør innenfor norsk gruveindustri.

Rana Gruber har sin hovedvirksomhet i Mo i Rana i Nordland fylke, hvor de har en stor underjordsgruve. Gruven er en av de største produsentene av jernmalm i Norge. Selskapet har et sterkt fokus på bærekraftig drift og miljøvennlighet, og er en av de største arbeidsgiverne i Mo i Rana-området.

Følgende spørsmål ble besvart under Q&A: Q4-tallene og 2022 som helhet, jernmalmindustriens viktigste drivere og land, teknologiske nyvinninger og hvordan Rana Gruber satser på bærekraft.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer