Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Flex LNG

CEO i FLEX LNG – Øystein Kalleklev – har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen.

FLEX LNG er et børsnotert norsk skipsrederi som spesialiserer seg på transport av flytende naturgass (LNG) ved hjelp av moderne LNG-skip. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i Oslo, Norge.

FLEX LNG har en flåte på 13 moderne LNG-skip, som brukes til å transportere LNG fra produsenter til forbrukere over hele verden. Selskapet har en strategi om å tilby en fleksibel og kostnadseffektiv LNG-fraktjeneste ved å ha en relativt ung og moderne flåte som er godt posisjonert for å dra nytte av endringer i etterspørselen og tilbudet av LNG.

Selskapet har også fokus på bærekraft, og jobber for å redusere miljøpåvirkningen fra sin virksomhet. Dette inkluderer tiltak som energieffektivisering, reduksjon av utslipp og avfall, og utvikling av teknologi for å redusere påvirkningen av skipsfarten på klima og miljø.

FLEX LNG har et bredt spekter av kunder i forskjellige markeder over hele verden, inkludert store olje- og gassprodusenter og handelsfirmaer. Selskapet er en av de største aktørene i LNG-fraktmarkedet og har en strategi om å vokse videre i takt med økende etterspørsel etter LNG over hele verden.

I påfølgende Q&A får du bl.a. høre om Q4-tallene, LNG sammenlignet med tradisjonelle fossile alternativer, om de siste teknologiske framskrittene, selskapets utsikter og generelle økonomi, samt hvordan strategispill formet Øystein Kalleklevs interesse for skip og industri.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer