Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra Flex LNG

CEO i Flex LNG, Øystein Kalleklev, har tatt en prat med Nordnets analytiker Roger Berntsen. Flex LNG er en LNG-reder med en flåte på tretten drivstoffeffektive LNG-skip, inkludert ni MEGI-skip og fire X-DF-skip, bygget mellom 2018 og 2021.

I Q&A-sesjonen diskuterer de bl.a. Q3-tallene, konkurransefortrinn, geopolitisk usikkerhet og selskapets strategi.

Se tidligere oppdateringer

Flex LNG er et rederi som spesialiserer seg på transport av flytende naturgass (LNG). Selskapet eier og opererer en moderne flåte med LNG-tankere som er utstyrt med den nyeste teknologien og oppfyller høye sikkerhetsstandarder. Med sin globale rekkevidde og sterke markedsposisjon leverer Flex LNG pålitelig og effektiv transport av LNG til kunder over hele verden.

Gjennom sin strategiske flåteoptimalisering og fokus på langsiktige kontrakter har selskapet oppnådd stabile inntektsstrømmer og solid vekst. Flex LNG er også engasjert i å fremme bærekraftige løsninger og redusere miljøavtrykket, med en proaktiv tilnærming til miljøansvar og operasjonell effektivitet. Med sin dedikerte ledelse og sterke posisjon i LNG-markedet fortsetter Flex LNG å være en viktig aktør som møter etterspørselen etter flytende naturgass og bidrar til vekst og utvikling av LNG-industrien.

I Q&A-sesjonen får du høre Øystein fortelle om bl.a. selskapets risikostyring, operasjonelle effektivitet og talentstyring.

CEO i Flex LNG, Øystein Kalleklev, har tatt en prat med analytiker Roger Berntsen i forbindelse med Q1-tallene.I videoen over får du alt fra dette møtet.

Spørsmål som ble besvart i denne omgang inkluderer fallet i inntekter fra forrige kvartal, forventningene til selskapet, utbytte framover og selskapets strategiske posisjon i bransjen.

CEO i FLEX LNG – Øystein Kalleklev – har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen.

FLEX LNG er et børsnotert norsk skipsrederi som spesialiserer seg på transport av flytende naturgass (LNG) ved hjelp av moderne LNG-skip. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i Oslo, Norge.

FLEX LNG har en flåte på 13 moderne LNG-skip, som brukes til å transportere LNG fra produsenter til forbrukere over hele verden. Selskapet har en strategi om å tilby en fleksibel og kostnadseffektiv LNG-fraktjeneste ved å ha en relativt ung og moderne flåte som er godt posisjonert for å dra nytte av endringer i etterspørselen og tilbudet av LNG.

Selskapet har også fokus på bærekraft, og jobber for å redusere miljøpåvirkningen fra sin virksomhet. Dette inkluderer tiltak som energieffektivisering, reduksjon av utslipp og avfall, og utvikling av teknologi for å redusere påvirkningen av skipsfarten på klima og miljø.

FLEX LNG har et bredt spekter av kunder i forskjellige markeder over hele verden, inkludert store olje- og gassprodusenter og handelsfirmaer. Selskapet er en av de største aktørene i LNG-fraktmarkedet og har en strategi om å vokse videre i takt med økende etterspørsel etter LNG over hele verden.

I påfølgende Q&A får du bl.a. høre om Q4-tallene, LNG sammenlignet med tradisjonelle fossile alternativer, om de siste teknologiske framskrittene, selskapets utsikter og generelle økonomi, samt hvordan strategispill formet Øystein Kalleklevs interesse for skip og industri.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer