Hei og velkommen.

Netfonds og Nordnet går sammen.

Du lurer kanskje på hvorfor du har havnet på denne siden, og ikke hos Netfonds? Det er rett og slett fordi Nordnet Bank kjøper opp Netfonds, og i løpet av sommeren så går begge bankene sammen.

Du vil få tilsvarende tjenester hos Nordnet, i tillegg til verktøy og inspirasjon som gir pengene dine gode muligheter til å vokse på sikt. Målet vårt er at du skal få maksimalt ut av investeringene og sparingen din.

Introduksjonstilbud som ny kunde.

For at du skal komme i gang med aksjehandel får du et eget introduksjonstilbud den første og påfølgende måned du er kunde. I tilbudsperioden får du kurtasje fra 0,035 % (minstekurtasje 1 kr) på børsene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Aksjehandel når du ønsker det.

Kjøp aksjer enkelt og direkte på børsene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, USA og Canada via appen eller på nettsiden. Du kan i tillegg handle aksjer på London-børsen og EURONEXT via meglerbordet vårt.

Bli en bedre investor.

Vi i Nordnet er opptatt av at du skal bli en flinkere investor, enten du er nybegynner eller erfaren. Når du er kunde får du tilgang til Shareville, Nordens største nettverk av influencere innen sparing og investering. Du kan også holde deg oppdatert på hva som skjer i markedet på vår egen blogg og podcast Pengepodden.

Skreddersy din fondsportefølje.

Hos Nordnet kan du velge mellom over 600 ulike fond. Vår digitale Fondsrådgiver kan hjelpe deg med å velge fondene som passer best for sparingen din. Nordnet tilbyr også Nordnet Smarte Porteføljer, som automatisk tilpasser seg markedet. Og om du fortsatt er usikker, kan du ta en prat med vår Spare- og investeringscoach.

Ta kontroll over investeringene dine allerede i dag.