Dette er et betalt samarbeid med

ETFer fra Lyxor: investeringsmuligheter over hele verden

til lave kostnader

Når du begynner din reise med investeringer vil du unngå høye avgifter som tynger - spesielt i urolige tider

Derfor har vi gjort ETFer fra Lyxor tilgjengelige i Nordnets månedlige spareavtale. Det utvidede tilbudet inkluderer ETFer som investerer i Europa, USA og resten av verden, med avgifter så lave som 0,04 prosent årlig.

Enten du vil investere i raskt voksende markeder som India eller Kina, eller store og solide selskaper med høyt og bærekraftig utbytte, har Lyxors et stort utvalg ETFer du kan velge blant.

La pengene dine utgjøre en forskjell med New Energy ETF, som gir eksponering til verdens topp 40 selskaper innen ren og fornybar energi.

Hvorfor investere i Lyxors ETFer?

  • Et attraktivt kostnadsbilde med lave avgifter - fra 0,04 % i løpende kostnader
  • Et bredt spekter av muligheter - fra Emerging Markets til stabile utbytteaksjer
  • Invester grønt og la pengene dine utgjøre en forskjell med Lyxors New Energy - eller Green Bond ETF

Populære ETFer fra Lyxors Core-serie:

Lyxor Core Morningstar US Equity (LCUS)

Lyxor Core Morningstar US (DR) UCITS ETF har som mål å følge indeksen Morningstar US Large-Mid Cap NR. Indeksen består blant annet av velkjente amerikanske aksjer som Microsoft, Apple, Amazon, Facebook og Alphabet (Google).

LCUS har 0,04 % i løpende kostnader. 

Lyxor Core MSCI World (LCUW)

Lyxor Core MSCI World (DR) ETF har som mål å følge indeksen MSCI World Net Total Return USD. Indeksen reflekterer utviklingen i aksjene til store og mellomstore selskaper i 23 utviklede markeder.

LCUW har 0,12 % i løpende kostnader. 

Lyxor Core STOXX Europe 600 (LYP6)

Lyxor STOXX Europe 600 (DR) - ETF har som mål å følge referanseindeksen Stoxx Europe 600 Net Return EUR. Indeksen representerer store, mellomstore og små selskaper over hele Europa. Noen av de største eierandelene er for øyeblikket i Nestlé, Roche, Novartis, SAP og AstraZeneca.

LYP6 har 0,07 % i løpende kostnader. 

Lyxor Core MSCI Japan (LCUJ)

Lyxor Core MSCI Japan (DR) ETF har som mål å følge MSCI Japan Net Total Return Index. Denne indeksen er utviklet for å representere utviklingen til det store og mellomstore segmentet i det japanske aksjemarkedet. Nåværende største eierandeler inkluderer Toyota, Sony, Nintendo og SoftBank.

LCUJ har 0,12 % i løpende kostnader. 

Andre populære Lyxor ETFer blant Nordnet-kunder:

Lyxor New Energy ETF (LYM9)

Lyxor New Energy UCITS ETF har som mål å følge indeksen World Alternative Energy Total Return. Indeksen speiler de 40 største aksjene som opererer i verdens alternativ energi-sektor, innen blant annet sol, vind og biomasse.

LYM9 har 0,60 % i løpende kostnader. 

Lyxor Green Bond
(KLMT)

Lyxor Green Bond ETF har som mål å følge indeksen Solactive Green Bond EUR USD IG. Grønne obligasjoner er rentepapirer hvor utbyttet utelukkende er dedikert til finansiering av kvalifiserte grønne prosjekter med fokus på klimaforebyggelse eller tilpasningstiltak.

KLMT har 0,25 % i i løpende kostnader. 

Lyxor NASDAQ-100
(LYMS)

Lyxor NASDAQ 100 ETF har som mål å følge indeksen NASDAQ-100. Indeksen er sterkt konsentrert i teknologiselskaper, men inkluderer også selskaper fra andre sektorer. Den brukes ofte som en temperaturmåler for helsen i teknologisektoren.

LYMS har 0,30 % i løpende kostnader. 

Lyxor MSCI China
(L4K3)

Lyxor MSCI China ETF har som mål å følge indeksen MSCI China Net Total Return USD. Indeksen fanger opp store og mellomstore selskapers A- og B-aksjer i Kina, H-aksjer, Red chips, P chips og utenlandske noteringer (eksempelvis ADRs). Største eierandeler inkluderer Alibaba og Tencent.

L4K3 har 0,29 % i løpende kostnader. 

Dette må du vite om risiko og avkastning:

Dette er ikke og skal ikke tolkes som en investeringsanbefaling eller anmodning om å tegne, kjøpe eller selge verdipapirer. Når du tar en investeringsbeslutning må du basere den på din egen vurdering og ta hensyn til dine mål og økonomiske situasjon.

Det er alltid risiko forbundet med investering og finansielle verdipapirer.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Historisk utvikling er ingen garanti for fremtidig avkastning. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.

Spørsmål og svar om spareavtale i ETFer.

Når du sparer i ETFer betaler du ikke kurtasje for kjøp for inntil fem ETFer i spareavtalen din. Når du selger ETFene så blir du belastet kurstasje for salg. Sparer du i en ETF som handles i en annen valuta enn kontovalutaen din kan det bli en forskjell mellom kjøps- og salgskurs (spread) for valutaen.

Du velger selv hvor mye du vil spare og hvilke ETFer du vil spare i. Du kan også velge hvor stor andel av sparingen som skal være i de ulike ETFene i spareavtalen din.

Når du har satt opp en spareavtale så kjøper Nordnet ETFene for deg automatisk den femte i hver måned.

Start sparing og investering hos Nordnet nå.

Start sparing og investering i en av Lyxors spennende ETFer i dag. Du kan opprette konto hos Nordnet her: