Fondsrådgiveren

Finn fond som passer for deg

Hvordan bør du investere pengene dine? Investeringsguiden finner investeringsprofilen din og foreslår en sammensetning av fond med riktig balanse for deg.

Guiden tar 5-10 minutter og består av 22 spørsmål om erfaringen, sparehorisonten, risikotoleransen og forventningen din til avkastning.

Informasjon om Investeringsguiden og fondsforslaget
Før du svarer på spørsmålene i Investeringsguiden er det et par ting om rådgivning og fondsforslaget som er nyttig å vite.
Investeringsguiden skal ikke anses som uavhengig rådgivning. Dette er fordi Nordnet mottar provisjon på flere av fondene som inngår i Investeringsguidens fondsforslag.
Utvalget av fond baseres på en begrenset analyse av hele Nordnets fondstilbud. Investeringsguiden inneholder blant annet fond som forvaltes av fondsselskaper som er relatert til Nordnet.
Rådgivningen baseres på opplysningene du har oppgitt. Nordnet vil ikke følge dette opp eller tilpasse resultatet hvis forutsetningene dine endrer seg. Vi anbefaler deg å gå gjennom spørsmålene i Investeringsguiden på nytt hvis forutsetningene dine endrer seg mye fra det du har svart nå.

Slik fungerer det

Fastställ din Riskbenägenhet

Svar på spørsmål

Du begynner med å svare på 22 spørsmål. Merk at du må ha installert Flash for å få frem et resultat.

Finjustera din risknivå

Finjustér risikonivået ditt

Du vet hvilken risiko du vil ta og vil
finjustér din risikotoleranse her

köp fonder

Kjøp fond

Når du har besvart spørsmålene får du et fondsforslag tilpasset ditt risikonivå.

For å fortsette trenger du Flash Player!
Get Flash Player

Allerede kunde? Logg inn så lagres resultatet!

Vil du vite mer? Slik jobber vi

Google conversion

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.