Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Spareavtale

Hvordan oppretter jeg månedlig sparing i fond?

Du kan opprette en spareavtale i fond når du er logget inn på kontoen din.

1. Gå til "Handle" og klikk på "Spareavtale"

2. Klikk på "Opprett spareavtale"

3. Fyll inn ønsket sparebeløp per måned (minst 100 kr)

4. Klikk på "Legg til fond" og velg et eller flere fond som du ønsker å spare i

5. Fyll inn prosentvis fordeling per fond som du ønsker det månedlige sparebeløpet skal fordeles

6. Klikk på "Start sparing"

Her kan du opprette spareavtale

Hvordan fungerer en spareavtale i fond?

En spareavtale i fond kjøper fond for deg automatisk den 28. hver måned. Fondene betales med de midlene du har på Nordnet-kontoen din. Du velger selv hvor mye du vil spare, hvilke fond du vil spare i og hvordan pengene fordeles over de ulike fondene.

Kan sparingen trekkes fra min lønnskonto?

Dersom du ønsker at fondssparingen skal trekkes fra en ekstern bankkonto, må du også opprette Avtalegiro til Nordnet-kontoen din. Det er en avtale som hver måned trekker et fast beløp fra den eksterne bankkontoen din. Du velger selv beløp og trekkdato. Vi anbefaler at du velger en trekkdato mellom 1. - 25. på Avtalegiroen for å sikre at du har dekning på konto når selve kjøpet gjennomføres den 28. hver måned. Faller den 28. på helg eller en helligdag, gjennomføres kjøpet neste hverdag. Har du ikke dekning noen dager før kjøp må du vente til neste måned for at kjøpet gjennomføres.

Les mer om faste innskudd til Nordnet med Avtalegiro

Hvilke fond kan jeg spare i?

​Spareavtale kan opprettes i alle fondene vi tilbyr. Du kan søke blant alle fondene våre på Fondstorget. Du kan velge ett eller flere fond, og velger selv hvor mye du vil spare i hvert fond. Minsteinnskudd er 100 kroner i de fleste fondene.

Hvor mye må jeg spare?

Du kan spare et valgfritt beløp over 100 kroner.

Når kjøpes fondene?

​Fondene kjøpes den 28. i hver måned. Dersom  den 28. faller i helgen kjøpes fondene neste bankdag. Du kan se fondsordrene dine som vanlig under menypunktet "Handle" og "Mine ordrer og handler".

Hvordan endrer eller avslutter jeg spareavtalen?

​Du kan fjerne/endre en spareavtale med trekk fra kontoen når som helst. Gå til "Handle" og velg "Spareavtale". Her kan du velge å endre eller avslutte spareavtalen din.

Her endrer du spareavtalen din

Mer om

Spareavtale

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.