Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Sikkerhet og lovverk

Hva er kundekontroll?

I samsvar med EU-direktivet har Norge vedtatt en lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering som skal forhindre at bankers og forsikringsselskaps tjenester benyttes til å skjule eller omsette vinning fra kriminell virksomhet, samt bidra til å finansiere terrorisme. De virksomheter som omfattes av loven pålegges å kontrollere sine kunders identitet, og granske transaksjoner der det kan mistenkes at en transaksjon vil utgjøre hvitvasking.

Dette kan du lese mer om på siden om tiltak mot hvitvaskinglenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Hvorfor må jeg gå gjennom en kundekontroll?

Nordnet plikter å hente inn informasjon om deg som kunde. Vi er pålagt å spørre deg om hvor din kapital kommer fra, formålet med kundeforholdet og dine handler med mer. Informasjonen vi innhenter om deg behandles konfidensielt og i overenstemmelse med personopplysningsloven.

Du kan lese mer om dette på siden om tiltak mot hvitvasking.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Hvordan svarer jeg på spørsmål om kundekontroll?

Du kan svare på spørsmålene om kundekontroll slik:

Gå til menypunktet "Min konto" og "Innstillinger". Nederst på den siden klikker du på Åpne spørreskjema under Kundekontroll.

Mer om

Sikkerhet og lovverk

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.