Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Øvrig

Hvordan sette opp kursalarmer og varslinger?

Du har kan sette opp flere forskjellige varslinger både til mobil og e-post. Varslingene administerer du under menypunktet Aksjer på nordnet.no.

Varsling på SMS koster 2 kroner per stykk og varsling på e-post er gratis.

Se instruksjonsvideo herlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Kursalarm

Du kan sette opp kursalarm som gir deg beskjed når kursen på aksjen du følger går opp eller ned til kursen du har bestemt. Det er nyttig å bruke kursalarmer ved automatisk handel som stop loss eller take profit. I perioder du har mindre tid til å følge med på markedet, er det praktisk å få varsel hvis kursen på aksjene dine når et bestemt nivå.

Opprett Kursalarmlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Kursrapport

En kursrapport er en varsling på SMS som gir deg kurser til et fast tidspunkt hver dag. Du velger selv hvilke aksjer du vil følge med på, og om du vil få melding klokken 10.15, 13.50 eller 17.45.

Opprett Kursrapportlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Indeksrapport

Når du setter opp en indeksrapport får du SMS med en indeksrapport når børstene stenger. På den måten kan du holde deg oppdatert på ulike markeder. Du kan velge mellom ulike indekser som for eksempel hovedindeksen på Oslo Børs, Dow Jones (USA) og DAX. Du kan få indeksrapporten på SMS ved åpning, midt på dagen eller stengning av de ulike børsene.

Opprett Indeksrapportlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Kontorapport

Vil du følge utviklingen på kontoen din nøye, kan du opprette en kontorapport for å få saldoen tilsendt på SMS. Du kan få meldingen enten klokken 11.45 eller 17.45.

Opprett Kontorapportlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Nyhetsalarm

Du kan sette opp nyhetsalarmer på for eksempel et selskap eller en aksje. Huk av for hvilke norske eller utenlandske nyhetskilder du vil motta nyhetene fra. Det er viktig å være nøye med hvilke ord du legger inn varsel på. Er ordet lite spesifikt, risikerer du å få flere lite relevante varslinger. Du kan få nyhetsalarm på både e-post og SMS.

Opprett Nyhetsalarmlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Gjennomførte handler

Du kan få en bekreftelse på både SMS og e-post når ordre du har i markedet blir gjennomført. Du får informasjon om pris og antall idet handelen går igjennom.

Du kan aktivere/deaktivere tjenesten under Min konto og Innstillinger.

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.