Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Innskudd og uttak

Hvordan setter jeg inn penger?

​Du overfører penger til kontoen din på samme måte som du betaler en regning. Bruk bankkontonummeret for kontoen din og det personlige KID-nummeret ditt. Legg merke til at bankkontonummer for Investeringskonto Zero og Aksje- og fondskonto er forskjellige.

Hvor finner jeg kontonummer og KID-nummer?

​Du finner kontonummer og KID-nummer for innskudd til kontoen din når du er innlogget under menypunktet "Min konto" og "Innstillinger". Du ser kontoopplysningene dine øverst til høyre på siden. Legg merke til at bankkontonummer for Investeringskonto Zero og Aksje- og fondskonto er forskjellige.

Se kontonummer og KID-nummeret ditt her (du må være innlogget for å se siden).

Hva er KID-nummer?

​KID-nummer benyttes for å identifisere innbetalingene til kontoen din. Du har fått tildelt et unikt KID-nummer knyttet til kontoen din. Når du overfører penger fra banken din til Nordnet-kontoen din må du angi KID-nummer i KID-nummerfeltet. Du finner KID-nummeret ditt når du er logget inn under "Min konto" og "Innstillinger". Kontoopplysningene dine ser du øverst til høyre på siden. Se KID nummeret ditt her.

Når har jeg pengene på kontoen min?

​Dersom du overfører penger fra bankkontoen din via nettbanken, er pengene normalt disponible på Nordnet-kontoen din samme dag eller neste bankdag.

Vi leser inn filer hos oss klokken 06:30, 12:00, 14:30 og klokken 17:30. Legg merke til at forskjellige banker sender filer med overføringer til ulike tidspunkt, og leses inn på ulike tidspunkt.

Hvordan setter jeg inn penger fra utlandet eller i en annen valuta?

Du kan ikke overføre penger fra utlandet til Nordnet-kontoen din.

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.