Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Innskudd og uttak

Hvordan setter jeg opp faste trekk til Nordnet?

Du kan sette opp faste trekk fra bankkontoen din og inn til Nordnet. Trekkene gjøres med Avtalegiro og du bestemmer selv hvor mye du vil spare og hvilken dato du ønsker at pengene skal trekkes. Avtalegiro kan registreres ved å sende et skjema i posten, du kan også registrere Avtalegiro selv i nettbanken din. Det raskeste alternativet er å gjøre dette selv i nettbanken. Hvis du registrerer Avtalegiro ved å sende det i posten kan det ta ca 40 dager før dette er ferdig registrert og klart for trekk på kontoen din.

Aktiver Avtalegiro i nettbanken din

Gjør først et vanlig innskudd til Nordnet-kontoen din. Når dette innskuddet er registrert får du opp at Nordnet tilbyr Avtalegiro og du kan melde inn avtalen. Etter at du har gjort dette vil du dagen etter få en melding på nordnet.no i innboksen din om at du må aktivere Avtalegiroen. Dette gjør du under menypunktet "Min konto" og "Innskudd/Spareavtale til konto". Her legger du inn ønsket trekkdato og beløp.

Send oss skjema

Under menypunktet "Min konto" og "Innskudd/spareavtale til konto" kan du skrive ut skjemaet, eller få den tilsendt i posten. Fyll ut, signer og ettersend avtalen til oss original per post. Dette kan ta 40 dager å få registrert på kontoen din.

Her registrer du faste trekk med Avtalegiro

Hvor lang tid tar det å opprette en Avtalegiro?

​Velger du å få Avtalegiroen tilsendt i posten vil du få denne i løpet av 2-3 dager, sammen med en ferdigfrankert svarkonvolutt. Når vi mottar denne tar vi kontakt med Nets og sørger for at avtalen blir registrert. Dette kan ta 40 dager til det er ferdig registrert.

Endre Avtalegiro

​Under menypunktet "Min konto" og "Innskudd/Spareavtale til konto" kan du kansellere enkelttrekk, endre beløp og trekkdato. Her ser du også de pågående innskuddene dine og neste trekk.

For å stanse et trekk en måned, kan du klikke på søppelkassen til venstre under "Pågående innskudd", senest fem virkedager før forfall. Merk at du kun kan opprette én Avtalegiro per konto hos Nordnet.

Her endrer du Avtalegiroen

Stopp et enkelttrekk

Skulle du ønske å stanse et trekk en måned, kan du klikke på søppelkassen til høyre under "Pågående innskudd" på siden "Innskudd / Spareavtale til konto", senest fem virkedager før forfall.

Her stopper du et trekk

Kan jeg ha flere Avtalegiroer til kontoen min?

Nei, men har du flere forskjellige kontoer hos Nordnet kan du registrere én Avtalegiro per Nordnet-konto.

Hvordan kan jeg avslutte avtalegiroen?

Avtalegiroen kan ikke avsluttes hos Nordnet, du må avslutte den i din dagligbank.

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.