Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Flytt til Nordnet

Slik flytter du aksjer til Nordnet

For å flytte aksjer fra en annen bank eller megler til Nordnet må du sende oss signert overføringsfullmakt. På overføringsfullmakten må du fylle i VPS-kontonummeret ditt. Dette kan du få fra banken/meglerhuset du skal overføre fra, eller i VPS investortjenester.

Du kan sende oss overføringsfullmakt via melding når du er logget på, e-post, faks eller i posten. Vi kan kun overføre aksjer til Aksje- og fondskonto eller Aksjesparekonto.

Se instruksjonsvideolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Skriv ut en overføringsfullmaktåpnes i nytt vindu

Kan jeg flytte belånte aksjer?

Ja, alle som har tilgjengelig belåning kan flytte belånte aksjer til Nordnet. Pass også på at aksjene du skal overføre ikke er mer belånt enn Nordnets belåningsgrad.

For å flytte aksjer sender du oss signert overføringsfullmakt via melding når du er logget på, faks eller i posten. Vi kan bare overføre aksjer til Aksje- og fondskonto. Noter gjerne i overføringsfullmakten at porteføljen din er belånt.

Skriv ut en overføringsfullmaktåpnes i nytt vindu

Søk om belåning (du må være innlogget for å gjøre dette)

Nordnets belåningsgrader for aksjeråpnes i nytt vindu

Kan jeg flytte aksjer fra utlandet?

Ja, kontakt oss og få hjelp til å flytte de utenlandske aksjene dine.

Kan jeg flytte fond?

Nei, ikke for øyeblikket. Grunnen er at fondsandelene i Nordnet i likhet med noen andre aktører, er forvalterregistrert og ikke VPS-registrert. Vi jobber for å lage en løsning slik at det skal gå an å flytte fond over til oss.

Med Aksjesparekonto kan du flytte fondsandelene dine i en begrenset overgangsperiode (ut 2018). Les mer og få beskjed så snart løsningen er klar.

Kan jeg flytte verdipapirer til Investeringskonto Zero?

​Nei, du kan kun sette inn penger på Investeringskonto Zero. Dersom du har verdipapirer hos andre meglerhus eller på andre konti hos Nordnet i dag, må du først selge disse og så overføre pengene til Investeringskonto Zero.

Dersom du har en annen Investeringskonto (Kapitalforsikring/Unit Link) i en annen bank kan vi overføre denne til Nordnet uten at det utløses skatt. Les mer under Flytt Investeringskonto.

Hvor finner jeg VPS-nummeret til Nordnet-kontoen min?

Du finner VPS-kontonummeret tilhørende Aksje- og fondskontoen din nederst til venstre når du er logget inn på kontoen din, eller under menypunktet "Min konto" og "Innstillinger".

Investeringskonto Zero og IPA er forsikringer og har derfor ikke et tilhørende VPS-kontonummer.

Mer om

Flytt til Nordnet

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.