Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Andre handelstjenester

Hva er AutoTrader?

Nordnet AutoTrader er et program som kan hjelpe deg å identifisere tekniske kjøps- og salgssignaler for alle de børshandlede produktene på nordnet.no. Du kan sette opp egne vilkår slik at AutoTrader automatisk kjøper og selger verdipapir for deg. Les mer om Nordnet AutoTraderlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Hva koster AutoTrader?

Nordnet AutoTrader Standard koster 995 kroner per kvartal inkludert MVA. Betaling for programmet gjøres til Nordnets partner Autostocklenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu ved bestilling via PayPal, kredittkort eller mot faktura.

For å kunne bruke realtidskurser kreves et aktivt WinTrade-abonnement. WinTrade er gratis for Bonus-, Pro- og Active Trader-kunder. For andre kurtasjeklasser koster det 99 kroner per måned.

Hvordan bestiller jeg Nordnet AutoTrader?

Service og brukerstøtte

All service og brukerstøtte gjøres av Autostock.

Telefon: +46 346 71 12 10 (mandag-fredag kl. 15.00-17.00)

E-post: info@autostock.se

I tillegg kan du få svar på mange spørsmål og hjelp av andre brukere av Nordnet AutoTrader på Autostocks forumEkstern lenke åpnes i nytt vindu.

Mer om

Andre handelstjenester

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.