Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Andre handelstjenester

Hva er Infront?

Infront er en realtidsapplikasjon som er utviklet og driftes av en eksternleverandør. Som Nordnet-kunde kan du abonnere og få intergrert ordrelegging og porteføljeinformasjon fra Nordnet-kontoen din inne i applikasjonen. Få mer informasjon om Infrontlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Hva koster Infront?

Grunnpakken til Infront Web Trader koster 99 kr i måneden. Les mer om Infront Web Trader her.

Infront Active Trader koster 799 kroner per måned for alle privatpersoner uavhengig av hvilken kurtasjeklasse du har. Prisen inkluderer grunnpakken som er realtidskurser på norske aksjer. Øvrige kurser er forsinket.

For bedriftskunder koster Infront 1299 kroner i måneden inkludert MVA.

Hvordan bestiller jeg Infront?

Du kan bestille Infront ved å ringe oss. Da kan vi legge opp brukeren med en gang og gi deg innloggingsopplysninger direkte samt en kort instruksjon på hvordan du kommer i gang. Du kan også bestille ved å sende oss en melding når du er logget inn på nordnet.no.

Test Infront kostnadsfritt i 14 dager. lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Hvordan logger jeg meg inn i Infront?

Du får et eget brukernavn og passord til å logge deg inn i Infront første gangen. Denne innloggingen lagres på maskinen din slik at du slipper å bruke dette hver gang du starter opp programmet. Sammen med brukernavnet og passordet skal du også oppgi en Provider ID som er 228.

For å få tilgang til Nordnet-kontoen din og ordrelegging inne i applikasjonen må du logge deg inn hver gang med brukernavnet og passordet til nordnet.no. I feltet for PIN code skal det ikke skrives inn noe. Denne skal være helt blank.

Når og hvordan betaler jeg for Infront?

Du betaler for Infront etterskuddsvis den 5. hver måned. For eksempel vil et abonnement du har brukt i januar bli trukket for den 5. februar. Betaling for tilleggstjenester trekkes samtidig med abonnementsavgiften. Avgiften blir trukket fra Nordnet-kontoen din.

Hvordan avbestiller jeg Infront?

Oppsigelsestiden på Infront er inneværende måned. Du må få bekreftet oppsigelsestiden din innen månedsskiftet for at neste dato for belastning skal bli den siste. Hvis du for eksempel har fått bekreftelse på oppsigelsen din 25. januar, stenges tilgangen din etter 31. januar og siste belastning blir 5. februar.

Dersom du bestiller tilleggstjenester med ditt kredittkort kan du tidligst avslutte ditt abonnement på Infront bruker og tilleggstjenester når kredittkorttjenesten utløper.

Mer om

Andre handelstjenester

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.