Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Andre handelstjenester

Hvordan laster jeg ned Android appen?

Du kan laste ned Android appen gratis fra Google Play ved enten å klikke på denne linkenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu eller gå til play.google.com og søke "Nordnet" der.

Jeg har logget inn i Android appen, men har ingen realtidskurser

Det er fordi at du ikke har et abonnement på realtidskurser. Realtidskurser er kun gratis i webtjenesten for alle kunder. For å få tilgang på realtidskurser i iPhone, iPad eller Android appene må du enten ha et av følgende:

  • Et aktivt abonnement på WinTrade

eller

  • Et aktivt abonnement på "Strømmende realtidskurser fra Oslo Børs i Mine lister og øvrige handelstjenester".

Sistnevnte tjeneste koster 19 kroner per måned for kunder med normale vilkår eller MINI-kurtasje. Kunder med Bonus og VIP vilkår slipper å betale for denne tjenesten, men må ha den aktivert for å få tilgang. Dersom man har et WinTrade abonnement trenger du ikke denne tjenesten.

Tjenestene bestiller du på nordnet.no under menypunktet "Min konto" og "Mine avtaler og abonnement".

Hvordan får jeg tilgang til 5 nivåer ordredybde i Android appen?

Dersom du ønsker tilgang til å se 5 nivåer i ordredybden i Android appen må du abonnere på tilleggstjenesten "Realtidskurser aksjer og derivater med dybde (5 nivåer). Tjenesten kan bestilles på nordnet.no under menypunktet "min konto" og "Mine avtaler og abonnement". For priser vennligst se vår prisliste.

Hvordan logger jeg inn på Android appen?

Du logger inn ved å bruke samme brukernavn og passord som du bruker når du logger inn på nordnet.no eller WinTrade.

Hva koster Android appen?

Android appen er gratis å laste ned fra Android Market og det er ingen abonnementsavgift for å logge inn og bruke den. Dersom du ikke abonnerer på noen tilleggstjenester har du 15 minutter forsinkede kurser i appen.

Mer om

Andre handelstjenester

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.