Handle smartere med
Infront Web Trader

Opp

Alt på ett sted

Nordnets nye handelsverktøy Infront Web Trader er laget for deg som krever litt mer. Du får kurser, nyheter og handel i strømmende realtid. Handelsverktøyet er utviklet for Nordnet sammen med Infront som er spesialisert på handelsverktøy og er ledende i dette feltet i Norden. Her finner du alle verdipapirer som er notert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Canada og USA. I tillegg finner du ETFer og Bull & Bear-produkter på de fleste markeder.

Du får finansnyheter fra flere av Nordens største nyhetsbyråer, i tillegg til avansert teknisk analyse. Tjenesten er helt web-basert og fungerer på PC, Mac og tablets. Du får tilgang til ferdige arbeidsflater, men kan også sette sammen dine egne etter behov.

Det er komplett og historisk meglerstatistikk som gjør det mulig å se hvem som er den største kjøperen og selgeren i en aksje, men også hva en bestemt megler har kjøpt og solgt i løpet av dagen.

Infront Web Trader

Web-basert, du trenger ikke å installere noe

Strømmende realtidskurser og nyheter

Teknisk og fundamental analyse

Historisk meglerstatistikk

Rask ordrelegging

Verktøyet for den aktive investoren

Se filmen og få med deg fordelene med Infront Web Trader

Slik bruker du Infront Web Trader

Del 1 - Arbeidsflater og innstillinger

Her får du en gjennomgang av de forhåndsdefinerte arbeidsflatene og de mest brukte innstillingene i Infront Web Trader.

Del 2 - Slik søker du opp verdipapir

Få en gjennomgang av hvordan du raskt kan søke opp verdipapir i Infront Web Trader og informasjonen du har tilgang på.

Del 3 - Slik bygger du egne arbeidsflater

I Infront Web Trader kan du skreddersy dine egne arbeidsflater. Her ser du hvordan du lager disse slik at du kan få en god oversikt over aksjene, indeksene, råvarene og valutakursene du følger med på.

Del 4 - Slik oppretter du kurslister og varslinger

I Infront Web Trader kan du opprette egne lister med verdipapirene du selv eier eller følger med på. Du kan også motta varslinger når de når spesifikke nivåer. Se hvordan du gjør det her.

Spørsmål og svar

Om Infront Web Trader

Hva er Infront Web Trader?

Infront Web Trader er et web-basert program som fungerer på både PC og Mac. Infront, som er den ledende utvikleren av handelsapplikasjoner i Norden, har utviklet den applikasjonen i nært samarbeid med Nordnet. Infront Web Trader er laget for den aktive investoren som krever litt mer, og ønsker et brukervennlig og raskt tradingprogram med streaming oppdateringer, blant annet blant annet kursopplysninger og nyheter.

Hvordan bestiller jeg Infront Web Trader?

Du bestiller Infront Web Trader ved å klikke på "Min konto". Under kategorien "Øvrig" finner du "Innstillinger", der kan du bestille tjenesten. Legg merke til at standard-kontoen din må være en Aksje- og fondskonto eller Aksjesparekonto. Vi trekker også kostnadene fra standard-kontoen så det er viktig at du har dekning for dette.

Hva inneholder grunnpakken?

Grunnpakken med Infront Web Trader gir deg tilgang til strømmende realtidskurser fra Oslo Børs. I tillegg får du forsinkede kurser fra Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen, Tyskland og USA. Du har også tilgang til nordiske indekser og globale realtidsvaluta- og råvarepriser, samt en rekke globale indekser med forsinkede kurser. Vi tilbyr også et bredt utvalg av nyheter fra hele Norden.

Hvordan bestiller jeg tilleggstjenester?

Når du er logget inn på Infront Web Trader, kan du bestille flere tjenester under Hjelp og Min profil. Tilleggstjenester inkluderer all kursinformasjon om ordredybde, sanntidskurs fra Oslo Børs, Tyskland, USA og Canada, samt flashnyheter fra de nordiske markedene. Du kan også bestille det grunnleggende analyseprogrammet Infront Analytics Light og Infront Mobile.

På hvilke markeder kan jeg handle?

Du kan handle på alle markeder som er tilgjengelig via Nordnet, altså Norden, USA, Tyskland og Canada. Du kan alltid handle vanlige aksjer og ETFer i markedene vi tilbyr handel i. Det kan imidlertid være visse begrensninger avhengig av hvilken konto du handler på. For noen instrumenter som sertifikater og derivater må du også ta en hensiktsmessighetstest. Under Nordnet Markets har vi samlet alle Nordnets Bull & Bear-sertifikater, samt Mini Futures som du kan handle helt kurtasjefritt.

Hva er de tekniske kravene som stilles?

Det er spesifikke krav, avhengig av hvilken nettleser du bruker:

Chrome: Nyeste versjon
Firefox: Nyeste versjon
Edge: 13,14
IE: 11+
Safari: 8+
Opera Mini: Støttes ikke (Web sockets støttes ikkelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu)

Om kostnader for Infront Web Trader

Hva koster det å bruke Infront Web Trader?

Prisen på grunnpakken for Infront Web Trader er 99 kr per måned. Noen kundegrupper har rabatter på Infront Web Trader. Se hele prislistenåpnes i nytt vindu for Infront Web Trader.

For å abonnere på Infront Web Trader må du ha valgt en Aksje- og fondskonto eller Aksjesparekonto som standard-konto under Min konto - Øvrig - Innstillinger. Vi trekker også kostnadene for Infront Web Trader fra standardkontoen så det er viktig at du har dekning for dette.

Hva koster tilleggstjenestene?

Hvis du, for eksempel, ønsker å se ordredybde og kursinformasjon fra Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen, Tyskland, USA og/eller Canada i realtid, vil du måtte betale ekstra kostnader til børsene og distribusjonskostnader til Infront.

Du ser alle priser for tilleggstjenestene heråpnes i nytt vindu.

Er det mulig å prøve Infront Web Trader gratis?

Ja! Du kan teste Infront Web Trader gratis i en prøveperiode på 14 dager.

Du binder deg ikke til et abonnement når du starter prøveperioden. Hvis du vil fortsette med tjenesten, må du logge deg inn etter 1. desember. Vær oppmerksom på at dette gjelder grunnpakken, og det er derfor ikke mulig å bestille tilleggstjenester i prøveperioden.

Hvordan betaler jeg for Infront Web Trader?

Infront Web Trader eies av Infront, og Nordnet fungerer kun som betalingsformidler. Dette betyr at vi, på vegne av Infront, trekker avgifter for abonnementetet ditt på Infront Web Trader fra standard-kontoen din og videresender betalingen til Infront. Dette gjelder for betaling av Infront Web Trader, Infront Mobile, Infront Analytics Light og alle distribusjonsavgifter knyttet til diverse børs- og nyhetsavgifter. Børs- og nyhetsavgifter trekkes også fra standard-kontoen din hos Nordnet, og vi betaler direkte til de ulike børsene og nyhetsbyråene.

Hvorfor skal jeg betale distribusjonsgebyr?

Infront Web Trader eies av Infront, og distribusjonsgebyr er en del av Infronts inntekter for videreutvikling og vedlikehold av handelsapplikasjonen. Utover Infronts distribusjonsavgifter betaler du bare børsenes avgifter for kursinformasjonen.

Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Du avbestiller Infront Web Trader ved å klikke på "Min konto". Under kategorien "Øvrig" finner du "Mine avtaler og abonnement", der kan du avbestille tjenesten. Du kan da bruke Infront Web Trader ut inneværende måned uten ekstra kostnad. Hvis du ønsker å bruke tjenesten igjen kan du bestille den under "Mine avtaler og abonnement".

Øvrige spørsmål

Hvorfor stenger dere Wintrade?

Vi i Nordnet ønsker alltid å gi deg de beste forutsetningene for investeringene dine. Derfor har vi valgt å erstatte vårt gamle handelsprogram Wintrade med den anerkjente handelsapplikasjonen Infront Web Trader fra Infront. I fremtiden vil du derfor ha flere valgmulgiheter for handel. Du kan velge å bruke Nordnets egen nettside, der vi også arbeider med en helt ny, moderne handelsapplikasjon. Men for deg som er en litt mer aktiv investor har du i tillegg to handelsapplikasjoner å velge mellom - Infront Web Trader og Infront Active Trader.

Kan jeg flytte kurslister og lignende fra Wintrade?

Nei, det er dessverre ikke mulig å flytte kurslister og arbeidsflater fra Wintrade. Infront Web Trader er en helt ny handelsplattform utviklet av Infront. Men det er lett å lage egendefinerte kurslister, for eksempel under den forhåndsdefinerte arbeidsflaten Mine lister som du alltid har tilgang til i Sidebar. Du kan også lage dine egne arbeidsflater i Infront Web Trader.

Kan jeg bruke flere skjermer?

Nei, dessverre er det ikke mulig å bruke Infront Web Trader på flere skjermer. Handelsplattformen er strukturert slik at du raskt kan endre arbeidsflater på samme skjerm. Du har alltid tilgang til en "Sidebar", der du kan følge ordrene og posisjonene dine, i tillegg til globale indekser.

Kan jeg velge forskjellige farger på plattformen?

Ja, du kan velge mellom to bakgrunnsfarger i Infront Web Trader - svart og hvit bakgrunn. Under "Hjelp" øverst til høyre, velg Innstillinger. Under Innstillinger og "Tema", velg Standard (Svart) eller Hvit. Under Innstillinger kan du også velge språk, hvilken valuta du vil se porteføljeverdiene dine i, og det er også her du velger hvilken e-postadresse du vil motta nyhets- og kursalarmer til.

Kan jeg lage mine egne arbeidsflater?

Ja, du kan velge å lage dine egne personlige arbeidsflater. Med personlige arbeidsflater kan du også tilpasse widgets for å fylle hele skjermen. Et tips er å se vår opplæringsvideo "Lag dine egne arbeidsflater". Vi har også laget flere standard arbeidsflater som alltid er der for å komme raskt i gang med Infront Web Trader.

Hvorfor mangler noen funksjoner og innhold?

Infront Web Trader eies og utvikles av Infront. Selv om utviklingen har skjedd i samarbeid med Nordnet, har det ikke vært mulig å ta med alle funksjonene fra Wintrade til Infront Web Trader. Samtidig er det mange nye og forbedrede funksjoner i Infront Web Trader, som vi håper du vil bli fornøyd med. Du er alltid velkommen til å gi Infront tilbakemelding på tjenesten, under Hjelp og tilbakemelding.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.