Bli førtidsmillionær.

Se hvor raskt sparingen din kan vokse.

Opp

Ved å spare på børsen kan du bli millionær raskere enn du tror. Spar løpende hver måned eller la en engangssum vokse seg enda større på noen års sikt. Test sparekalkulatoren vår og se hvor raskt det kan gå.

Sparekalkulator

Startbeløp

Månedlig sparing

Avkastning per år*

Sparing over antall år

Total sparing

*Oslo Børs gjennomsnittlige årlige avkastning siden 2002 er 13,85 %, inkludert utdeling og ekskludert rentes-rente-effekt.

Slik har vi regnet det ut:

Beregningen skal gi deg et eksempel på hvordan regelmessig sparing kan få pengene dine til å vokse over tid. Beregningens resultat utgjør ikke en forpliktelse, et råd eller anbefaling. Beregningen er en forenkling av virkeligheten.

I beregningen har vi kun tatt hensyn til et begrenset antall parametre:

  • startbeløp
  • månedlig sparebeløp
  • sparing over antall år
  • forventet avkastning per år

Det er ikke mulig å si på forhånd hvor stor avkastningen blir i virkeligheten da avkastningen i beregningen kun er en antakelse.

Sparing påvirkes av inflasjon, skatteeffekter, valutakurser og avgifter, noe som vi ikke har tatt hensyn til i beregningen. Beregningen bygger ikke på noen bestemt måte å spare på.

Vi reserverer oss for eventuelle feilskrivinger eller feilaktive beregninger som kan forekomme.

Velg sparingen som passer for deg

Hos Nordnet kan du ta sparingen din til neste nivå. Hos oss velger du hva som passer best for deg - å investere helt på egen hånd eller få hjelp av tjenestene våre.

Enkelt å investere selv

Digital
rådgivning

Ingen faste avgifter

Spar i fond.

Ta Fondsrådgiveren. Få forslag til fond som passer for deg.

Fondsrådgiveren er et verktøy som hjelper deg å finne rett risikonivå for sparingen din. Enten det er på kort eller lang sikt. Ved å logge inn og svare på noen spørsmål får du et forslag på fond som passer for deg og risikoprofilen din. Det er helt kostnadsfritt å bruke Fondsrådgiveren.

Spar i aksjer.

Besøk Shareville. Ta rygg på våre mest fremgangsrike investorer.

Med Shareville ser du hvilke aksjer og fond de med best avkastning kjøper og selger akkurat nå. Du kan få notifikasjoner i realtid når de du følger handler, slik at du kan ta rygg på avgjørelsene deres. Shareville er helt gratis og du trenger kun å være Nordnet-kunde for å bli medlem.

Spar til pensjon.

Vi hjelper deg å samle pensjonskapitalbevis, fond og aksjer.

Når du samler alt på ett sted så blir det enklere å holde oversikt og lage en plan for videre sparing. Hvis du allerede har begynt sparingen hos en annen aktør hjelper vi deg gjerne med å samle dette hos oss. 

Kom i gang med sparingen din hos Nordnet

Det tar kun
3 minutter

Ingen faste
kostnader

Enkelt med BankID

Finansielle instrument kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og fondets produktside på nordnet.no.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.