Wonderloop

I syvende etasje hos Innovasjon Norge presenterte Hanna Aase sin app til et knippe interessenter klokken 11 i dag. Hun har nå fått på plass finansieringen, og tar sikte på internasjonal ekspansjon. Produktet hun har lansert tidligere i år, er en app som lar deg spille inn korte videointroduksjoner som brukes til å knytte kontakt med andre. Dette er ikke bare for 16 åringer, men kan bli et nyttig forretningsverktøy også. 

Wonderloop har nettopp gjennomført en emisjon på 3.5 millioner kroner, og tegnerne var Ugland familien i Grimstad, Peder Anker i RS Platou og Tony Elumelu som er verdt $400 millioner. Prisingen hun fikk i denne runden var $5.5 millioner. Det vil jeg si er verken dyrt eller billig i denne fasen på et selskap som satser globalt. Kanskje vi er vitne til det første norske selskapet som virkelig slår til i den sosiale medieverden.

Det jeg liker ved ideen er at hun ser på verden som et samlet marked, og fokuserer mye av tiden sin på det amerikanske markedet. Dette gjør det lettere å hente penger i neste runde, ettersom kunnskapen og risikiviljen på teknologiselskaper er mye større over atlanteren. La oss håpe hun lykkes.

Her er websiden til Wonderloop.me 

 

 

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
21.10.2014 15:06