WebTV+ med markedsrapport og ukens tradingaksjer

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norden uke 50, 2015.

Se ukens WebTV+ fra Investtech, med nordiske børser og ukens tradingaksjer.

Se arkiv WebTV+ >>

 

Morgenrapport Norge:

Hovedindeksen på Oslo Børs har vist en sidelengs utvikling de siste ukene og har dannet en rektangelformasjon mellom støtte ved 607 poeng og motstand ved 634 poeng. Brudd på et av disse nivåene vil signalisere en videre utvikling i samme retning.

Den kortsiktige hausseindeksen ligger nå på 46 poeng og den langsiktige indeksen ligger på 45 poeng. Dette indikerer at det er omtrent likevekt mellom optimister og pessimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer