WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 43 2017. $OSEBX #BAKKA

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, SKF og Bakkafrost. #BAKKA

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 23. oktober

Hovedindeksen på Oslo Børs steg nesten en prosent fredag, og satte med det ny all time high for 41. gang i år. Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og har gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. I tillegg er det kortsiktige momentumet sterkt. Videre oppgang indikeres. Det er lite motstand over dagens nivå, og ved reaksjoner ned er det støtte rundt 743 og 730 poeng på henholdsvis kort og mellomlang sikt.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 59 og 61 poeng. Det har vært en nedgang den siste uken, men det indikeres at det fortsatt er en overvekt av optimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Bakkafrost

Bakkafrost har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 332 kroner. Videre oppgang til 432 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 333 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer