WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 37 2017. $OSEBX #AXA

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Atlas Copco og Axactor. #AXA

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 11. september:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre positiv utvikling indikeres. Det er nå lite motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner ned ligger støtte ved 730 og 692 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 53 poeng, mens den langsiktige ligger på 58 poeng. Dette indikerer at det nå er en liten overvekt av optimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer