WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 36 2017. $OSEBX #ATEA

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, GomSpace Group og Atea. #ATEA

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 4. september:

Hovedindeksen på Oslo Børs utviklet seg positivt fredag, og steg 1 prosent til en sluttnotering på 747 poeng. Indeksen satt med det ny all time high for 22. gang i år. For uken som helhet viste indeksen en oppgang på 2.3%. Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang indikeres. Det ligger støtte ved ca 730 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 54 poeng, mens den langsiktige er på 56 poeng. Dette er relativt nøytrale verdier, og indikerer at det nå er omtrent like mange optimister og pessimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Atea ASA

Atea ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har støtte ved ca 94.00 kroner og motstand ved ca 114 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer