WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 35, 2017. $OSEBX #AXA

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, myFC Holding og Axactor. #AXA

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 28. august:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Kursen tester nå støtten ved 730 poeng, og indeksen er positiv så lenge den holder seg over dette nivået. Brudd ned vil utløse et negativt signal på kort sikt, men det vil ikke påvirke det langsiktige trendbildet. Ved videre fall er det horisontal støtte rundt 690 poeng og ved gulvet av kanalen rundt 715 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 53 poeng, mens den langsiktige er på 55 poeng. Dette er relativt nøytrale verdier, og indikerer at det nå er omtrent like mange optimister og pessimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Axactor AB

Axactor AB har brutt den fallende trenden og reagert kraftig opp. Det er foreløpig vanskelig å si noe om den framtidige trendretningen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 2.27 kroner. Objektivet ved 2.63 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca 2.76 kroner og motstand ved ca 3.12 kroner. Volumtopper korresponderer med kursbunner og volumbunner korresponderer med kurstopper. Dette svekker trendbruddet. Aksjen anses samlet sett teknisk nøytral på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer