WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 33, 2017. $OSEBX #NEL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen og Nel ASA. #NEL

Se arkiv WebTV+ >>

 

Morgenrapport 14. august:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor trenden indikeres. Indeksen har dog reagert ned og brutt støtten rundt 730 poeng. Dette nivået danner nå motstand.

Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 60 poeng, mens den langsiktige er på 55 poeng. Optimismen har økt den siste måneden, og det indikeres at det nå er en overvekt av optimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

 

Ukens aksje: Nel ASA

Nel ASA har steget opp mot taket i en tilnærmet horisontal trendkanal. Videre utvikling innenfor trendkanalen indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Aksjen tester motstanden ved ca 2.73 kroner. Dette bør gi en reaksjon ned, mens et brudd opp gjennom 2.73 kroner vil utløse et kjøpssignal. Aksjen anses teknisk svakt negativ på middels lang sikt.

 

 

 

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer