WebTV Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV uke 18, 2019. $OSEBX #GOGL

I ukens WebTV ser vi på en ny forskningsrapport som viser at innsidekjøp både i Norge og Sverige har vært fulgt av en positiv avkastning. Vi er også innom Oslo Børs, S&P500 og Golden Ocean Group, som er en av ukens tradingidéer.

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 29. april

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på kort/mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor denne indikeres.

Indeksen har motstand ved cirka 900 poeng, mens det er støtte rundt 865 poeng. Brudd på et av disse nivåene vil gi signal om videre utvikling i samme retning.

Hausseindeksene stiger og ligger mellom 63 og 66 poeng. Dette indikerer en overvekt av optimister på både kort og lang sikt.

De meldepliktige innsiderne i selskapene notert på Oslo Børs har den siste måneden gjort 45 kjøp og kun 3 salg. Kjøpsandelen på månedsbasis er dermed hele 94 prosent. På årsbasis er kjøpsandelen 89 prosent, det høyeste nivået noensinne. Dette viser at et stort flertall av innsiderne som handler aksjer, mener egne selskap er fundamentalt billige.

De siste ti årene har april hatt en gjennomsnittlig oppgang på hele 3,4 prosent, og dermed vært årets beste måned på Oslo Børs. Mai har hatt en gjennomsnittlig oppgang på 0,9 prosent. Variasjonene er store fra år til år, så dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er svakt positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Golden Ocean Group

Golden Ocean Group har brutt den fallende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt.Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 45.06 kroner. Videre oppgang til 50.90 kroner eller mer er signalisert.Aksjen har støtte ved cirka 40.00 kroner og motstand ved cirka 53.50 kroner.Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer