WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 9, 2018. $OSEBX #SBO

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Bilia og Selvaag Bolig. #SBO

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 26. februar

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Indeksen har støtte ved 783 poeng og motstand rundt 840 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen har de siste to ukene steget fra 30 til 43 poeng. Fremdeles er det overvekt av pessimister blant investorene som handler ut fra det kortsiktige bildet, men optimismen er økende. Blant de langsiktige investorene som handler på Oslo Børs har optimistene vært i overtall siden i fjor sommer, og den langsiktige hausseindeksen ligger nå på 60 poeng.

Handelsaktiviteten blant meldepliktige innsidere i selskapene notert på Oslo Børs har tatt seg opp etter som flere av selskapene nå har lagt fram årsresultatet. I løpet av de siste 22 handelsdagene på Oslo Børs, er det rapportert 56 handler. Kjøpsandelen er 79 prosent på måneds- og årbasis. Med dette viser innsiderne at de har god tro på egne selskaper.

De siste ti årene fram til 2017 har Oslo Børs i perioden februar til mai i snitt steget over åtte prosent. Variasjonene er store fra år til år, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er svakt positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder), men sluttkurs under 783 poeng vil gi et negativt skifte.

Skrevet av Fredrik Tyvand, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Selvaag Bolig

Selvaag Bolig ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 36.10 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 36.10 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer