WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 50 2017. $OSEBX #NEL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Resurs Holding og Nel. #NEL

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 11. desember

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor trendkanalen indikeres. Indeksen har reagert noe ned fra toppnoteringen for en måneds tid siden, og det er dannet motstand rundt 820 poeng. Brudd opp gjennom dette nivået anses som et nytt positivt signal. Vi fikk onsdag et brudd på den kortsiktige støtten ved 792-793 poeng, noe som svekker indeksen på kort sikt. Ved videre reaksjoner ned ligger det støtte ved 728 poeng på mellomlang sikt.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på 38 og 57 poeng. Dette indikerer at det er en overvekt av pessimister blant de kortsiktige investorene, mens det er en liten overvekt optimister blant de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Nel ASA

Nel ASA ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 2.98 kroner. Objektivet ved 3.34 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca 2.94 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer