Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 45 – 2021 #GSF

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 45 – 2021#GSF

I ukens WebTV ser vi på det tekniske bildet av OSEBX og Grieg Seafood, som ligger blant ukens norske Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs. Sendingen avsluttes med en titt på Investtechs faktordiagram.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Fondswebinar: Investtech Invest

Bli med på webinar den 10. november kl. 11.30. Christian Sveen Harto, daglig leder i Investtech, og porteføljeforvalter Mads Grønstad presenterer praktisk informasjon om fondet Investtech Invest, utvikling og drift så langt og status per 10. november. Still gjerne spørsmål ved påmelding hvis det er noe du lurer på om fondet. Påmelding her!

Les mer om fondet hos Nordnet her.

Morgenrapport 8. november

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1232 poeng, noe som er en oppgang på 0.6 prosent. Uken som helhet ga en oppgang på 3.3 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og har brutt over all tidligere motstand. En videre oppgang innenfor trendkanalen indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte rundt 1150 poeng.

Investtechs kortsiktige og langsiktige hausseindekser ligger på henholdsvis 58 og 59 poeng. De indikerer at det er en liten overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Den siste måneden er det meldt 108 handler fra innsiderne på Oslo Børs, og kjøpsandelen er 84 prosent. Det er helt på linje med gjennomsnittet for det siste året. Innsiderne signaliserer tro på kursoppgang i egne selskaper.

Småselskaperhar i gjennomsnitt gjort det svakt i perioden august til oktober-november. Forskjellene mot de andre månedene av året er ikke større enn at det ligger innenfor statistiske usikkerhetsmarginer, men det er likevel et svakt negativt moment.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden, men nå å ha en større andel av store selskaper i porteføljen enn ellers i året.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl

Ukens aksje: Grieg Seafood

Grieg Seafood ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range.Aksjen har støtte ved cirka 90.00 kroner og motstand ved cirka 108 kroner.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer