Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 44 – 2020 #B2H

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 44 – 2020#B2H

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og B2Holding, som ligger blant ukens norske tradingidéer. Vi ser også på Stockholmsbørsen, Københavns Fondsbørs og S&P500.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 26. oktober

Det ble en positiv utvikling i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 859 poeng, noe som er en oppgang på 1.2 prosent. For uken som helhet viste indeksen en nedgang på 1.6 prosent.

Indeksen viser en stigende trendkanal. I kursdiagrammet er det motstand ved 878-880 poeng, der børsen har vendt ned ved tre tidligere tilfeller. Samtidig er det kortsiktig støtte ved 835-843 poeng, der indeksen har bunnet ut to ganger tidligere. Brudd på et av disse nivåene vil signalisere en videre utvikling i samme retning.

Investtechs kortsiktige hausseindeks ligger på 48 poeng og indikerer at det er omtrent like mange optimister som pessimister på kort sikt. Den langsiktige hausseindeksen ligger på 57 poeng og indikerer en overvekt av optimister blant de langsiktige investorene på børsen.

Det er sist måned meldt 85 kjøp og 3 salg fra innsidere i selskapene notert på Oslo Børs. Kjøpsandelen var dermed hele 97 prosent. Innsiderne gir med det et signal om at mange av selskapene på Oslo Børs er fundamentalt billige. Handelsaktiviteten er lav i forbindelse med resultatsesongen, da mange innsidere nå kan være avskåret fra å kunne handle aksjer i eget selskap.

Vi legger lite vekt på sesongvariasjoner i indeksen.Statistikken for de siste ti årene viser at Hovedindeksen i snitt har steget 2.2 prosent i oktober, falt 0.3 prosent i november, og steget 1.5 prosent i desember.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: B2Holding

B2Holding ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen har tatt ut objektivet ved 7.22 kroner etter brudd på en dobbel-bunn-formasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang.Aksjen har støtte ved cirka 6.00 kroner og motstand ved cirka 10.00 kroner.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet.RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer