Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 19 – 2021 #trender

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 19 – 2021#trender

I ukens WebTV ser vi nærmere på forskningsresultater for trender. Vi er også innom Oslo Børs, S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 10. mai

Markedet var sterkt fredag, og Hovedindeksen endte på 1092 poeng etter en oppgang på 1.7 prosent. Uken som helhet ga en oppgang på 1.5 prosent.

Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på både kort, mellomlang og lang sikt etter at investorene de siste månedene stadig har gått oppover i pris for å kjøpe seg opp i markedet. Videre oppgang indikeres. Det er ingen motstand over dagens nivå. Ved reaksjoner ned, er det støtte ved 1060 poeng på mellomlang sikt.

Investtechs langsiktige hausseindeks har gått svakt nedover de siste månedene. Den ligger imidlertid fortsatt på 70 poeng og indikerer at en stor overvekt av de langsiktige investorene er positive til børsen. Den kortsiktige hausseindeksen er ganske uendret den siste uken på cirka 54 poeng, og indikerer en liten overvekt av optimister blant de kortsiktige investorene.

Det er den siste måneden meldt 69 innsidehandler i selskapene notert på Oslo Børs. Av disse var bare 3 salg, og kjøpsandelen blir dermed 96 prosent. Innsiderne sender med det klare signaler om god tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer