Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 13 – 2021 #B2H

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 13 – 2021#B2H

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og B2Holding, som er med i ukens modellportefølje. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 29. mars

Det ble en positiv utvikling i markedet fredag, og Hovedindeksen (OSEBX) endte på 1051 poeng, noe som er en oppgang på 1.78%. For uken som helhet var indeksen uendret.

Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene de siste månendene stadig har gått oppover i pris for å kjøpe seg opp i markedet. En videre oppgang indikeres, men det er nå motstand rundt 1065 kroner. Ved reaksjoner ned er det støtte ved 1000 poeng på kort sikt.

Investtechs langsiktige hausseindeks har gått svakt nedover de siste ukene. Den ligger imidlertid fortsatt på høye 78 poeng og indikerer at en stor overvekt av de langsiktige investorene er positive til børsen. Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 57 poeng. Dette indikerer en liten overvekt av optimister blant de kortsiktige investorene.

Det er den siste måneden meldt 122 innsidehandler i selskapene notert på Oslo Børs. Til sammenligning ble det en gjennomsnittlig måned i fjor meldt cirka 100 handler. Kjøpsandelen siste måned var 80 prosent, og innsiderne sender signaler om god tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: B2Holding

B2Holding ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 7.91 kroner. Videre oppgang til 8.83 kroner eller mer er signalisert.Aksjen har støtte ved cirka 7.00 kroner og motstand ved cirka 10.00 kroner.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet.Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt positivt, med RSI over 70. Det indikerer økende optimisme hos investorene og videre kursoppgang for B2Holding.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer