Vil du være med å utvikle Nordnet?

Vi i Nordnet vil involvere kunder enda mer i utviklingen av tjenestene våre. Derfor leter vi nå etter personer som kan hjelpe oss med brukertester i sommer og tiden fremover.

Testene gjør vi både for å bli bedre kjent med kundene våre og lære mer om hvordan ulike personer bruker Nordnets tjenester i dag, men også for å vurdere nye tjenester og diskutere ideer om fremtidens Nordnet.

Det beste er om du har mulighet til å komme til Nordnets lokaler i Oslo sentrum, slik at vi kan sitte sammen når du tester. Vi kan også gjøre det virtuelt over Internett, men da krever det at du har utstyr (datamaskin, kamera og mikrofon) til å gjennomføre testen der du er.

Meld deg inn i testpanelet vårt her.

Gleder meg til å høre hva dere synes!

/Josephine Amlé, Forretningsutvikler Nordnet Norge

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer