Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Utfylling av skattemeldingen med Skattebetalerforeningen

I disse dager mottar de aller fleste skattemeldingen. Mange som har begynt å spare i aksjer og fond lurer på hvordan dette skal håndteres. Mesteparten av dette går heldigvis automatisk, men noe må også føres opp manuelt. Det er også viktig at du kontrollerer opplysningene oppført i skattemeldingen mot årsoppgaven din hos Nordnet. Vår spareøkonom, Bjørn Erik Sættem, og advokatfullmektig i Skattebetalerforeningen, Joachim Johannessen, går igjennom de viktigste reglene som aksjonærer og fondseiere bør være oppmerksomme på i forbindelse med utfylling og kontrollering av skattemeldingen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer